La asta chiar nu se aștepta nimeni. Iulia Albu, declarații surprinzătoare despre familia lui Cristi Borcea

Ana Ionescu 01.06.2021, 19:23
La asta chiar nu se aștepta nimeni. Iulia Albu, declarații surprinzătoare despre familia lui Cristi Borcea

Iulia Albu a șocat pe toată lumea cu ultimele declarații pe care le-a făcut la adresa lui Cristi Borcea. Nimeni nu se aștepta ca fosta soţie a lui Mihai Albu să spună astfel de lucruri despre omul de afaceri.

Ce a spus Iulia Albu despre familia lui Cristi Borcea

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a fost nevoită să comenteze și câteva imagini în care apărea Cristi Borcea împreună cu familia sa. Criticul de modă a uimit însă pe toată lumea. Dacă în trecut au avut mai multe divergenţe, acum Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă la adresa omului de afaceri și a soției acestuia, Valentina Pelinel.

„Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus”, a mărturisit Iulia Albu la emisiunea ‘La Măruță’.

ce a spus iuli albu despre cristi borcea 2
Iulia Albu si Mihai Albu au divortat. Nasii lor au fost Cristi Borcea si Mihaela

Cristi Borcea a fost naşul Iuliei și al lui Mihai Albu

Cristi Borcea și Iulia Albu se cunosc de foarte mulți ani și chiar au avut o relație foarte apropiată. Omul de afaceri a fost naşul vedetei când s-a căsătorit cu fostul soț, Mihai Albu. La momentul respectiv, fostul dinamovist avea un mariaj cu Mihaela Borcea. Acum, Iulia nu mai ţine legătura cu Cristi Borcea. În trecut au fost chiar protagoniștii unui scandal uriaș, însă acum criticul de modă a uitat de toate neînțelegerile și îi apreciază familia pe care o are cu Valentina Pelinel. La un moment dat, s-a speculat că Iulia Albu ar fi avut o relație cu omul de afaceri.

„Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași, așa că Mikaela are niste părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai.

Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele”, spunea Iulia Albu, în urma cu câțiva ani, despre presupusa relație cu naşul Cristi Borcea.

Urmăriți Impact.ro și pe