Iulia Albu a recunoscut ce a fost între ea şi Cristi Borcea. Vedeta, răbufnire fără precedent: „Spun stop”

Ioana Bucur 10.06.2021, 14:25
Iulia Albu a recunoscut ce a fost între ea şi Cristi Borcea. Vedeta, răbufnire fără precedent: „Spun stop”

Un comentariu neașteptat a deschis Cutia Pandorei în lumea mondenă din România. Iulia Albu a recunoscut ce a fost între ea și Cristi Borcea. Vedeta a avut o răbufnire fără precedent. Ce a avut de spus.

Iulia Albu a recunoscut ce a fost între ea şi Cristi Borcea

Iulia Albu versus Mihai Albu, războiul continuă. O dezvăluire făcută de fosta soție a designerului de încălțăminte cu privire la relația cu nașii lor de cununie, Mihaela și Cristi Borcea, a deschis Cutia Pandorei. Cu toate că erau extrem de apropiați, deodată, cei patru ar fi rupt orice legătură.

„Nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. A existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela.”, a spus în urmă cu doar câteva zile Iulia Albu.

Auzind declarațiile, Mihai Albu a reacționat vehement, deranjat de lucrurile spuse de fosta sa soție. El a subliniat că Mihaela și Cristi Borcea sunt și vor rămâne nașii lor de cununie și părinții spirituali ai fiicei sale. Designerul le-a cerut să o ierte pe Iulia pentru dezvăluirile făcute, susținând că nu știe de vreun incident ce s-a petrecut în timpul căsniciei sale.

„După botez relațiile cu nașii noștri au fost la fel de bune încă doi ani și un pic, până în momentul în care familia Albu s-a destrămat. După divorț eu am ținut legătura mai mult cu Mihaela, dar și cu Cristian Borcea. Eu îi consider nașii mei și bineînteles nașii micuței mele, le mulțumesc din suflet pentru felul în care au știut să țină relațiile noastre și bineînțeles pentru prietenia lor. Să fi existat vreun conflict vreodată…eu nu știu de așa ceva, cu siguranță nu în timpul căsniciei mele cu fosta doamnă Albu.

Nu sunt de acord să fie „murdarită” imaginea nașilor noștri! Probabil e „cool” astăzi să zici că s-a dat Borcea la fină și l-ar fi refuzat și că ar mai fi fost și certuri… Mihaela si Cristian, nașilor, vă rog din suflet să o iertați, că nu știe ce face!!”, le-a transmis Mihai Albu urmăritorilor de pe Facebook.

Iulia Albu a recunoscut ce a fost între ea şi Cristi Borcea
Iulia Albu

„Spun stop”

Iulia Albu a avut o răbufnire fără precent, după reacția fostului său partener.

„Este cool să vorbești despre Iulia Albu? DA! Dragi colegi din presă, atât print cât și online, tv și radio, astăzi am decis să pun punct unei situații care face deliciul presei de ani de zile. Citesc șocată titluri precum „Iulia Albu a avut o relație cu…” „Iulia Albu recunoaște ca a avut o relație cu…”. „Fostul soț al Iuliei Albu spune că…”.

Adevărul este că Iulia Albu nu vorbește și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei privată. Iar asta, dragi colegi, o știți cu toții. Iulia Albu, cu foarte mici excepții, nu a vorbit despre prietenii sau relațiile ei, despre divorțul ei, despre familia ei. Și nici nu o voi face. Parazitismul însă, cu asta nu pot trăi. Și astăzi aici spun STOP. Stop abuzurilor psihice, defăimării continue și hărțuirii mediatice din partea unui om care odată a fost soțul meu. STOP bullyingului nu doar mediatic, din partea unei persoane care ar trebui ca după 8 ani de la divorțul de mama copilului său să își vadă de propria viață. Este trist cum acest om se leagă de orice declarație pe care eu o fac pentru a ieși in față. Îți mulțumesc pentru contribuția care a dus la nașterea Mikaelei, atât și nimic mai mult.”, a scris Iulia Albu pe Facebook despre Mihai Albu.

Criticul de modă a recunoscut ce a fost între ea şi Cristi Borcea. În plus, ea a dezvăluit că o place pe actuala soție a fostului acționar de la Dinamo, Valentina Pelinel, și că își dorește ca afaceristul să aibă partea de liniște, ceea ce își dorete și ea.

„NU AM AVUT O RELAȚIE CU CRISTIAN BORCEA. Motivul pentru care m-am distanțat de el și Mihaela nu l-am făcut niciodată public. Motivul pentru care vorbesc cu Valentina Pelinel și îmi place această nouă familie, iarăși, nu îl voi expune aici. Dar DA, îmi place această familie. Și în sfârșit au liniștea pe care o merită. După 8 ani de la divorț, este timpul ca și eu să o am. Fostul soț al Iuliei Albu nu mi-o va oferi. Dar astăzi ALEG să o REVENDIC. Pentru mine și familia mea. O persoană care trăiește din scandaluri și care apare la televizor doar ca să vorbească despre fosta soție nu merită respect. Merită MILĂ.”, a mai zis aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...