Andrew Tate, primele reacții din închisoare. Se plânge de condițiile vitrege din spatele gratiilor. „Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni”

Stan Filon 24.01.2023, 19:34
Andrew Tate, primele reacții din închisoare. Se plânge de condițiile vitrege din spatele gratiilor. „Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni”

Andrew Tate a avut primele reacții din închisoare! După aproape o lună de arest, influencerul milionar vorbește despre condițiile vitrege din închisoare, dar și despre dosarul său, despre care spune că este unul „nedrept”. Vedeți în rândurile de mai jos ce a mai spus milionarul.

Andrew Tate, primele reacții din închisoare

Andrew Tate se pare că a primit acordul autorităților pentru a putea trimite primul e-mail de după gratii, acolo unde se află din luna decembrie 2022. Mai exact, pe data de 29 decembrie, mascații au descins la locuința fraților Tate din județul Ilfov, de unde au fost ridicați și duși la audieri. S-a decis reținerea lor pentru 30 de zile, dar și a două femei care i-ar fi ajutat în demersurile lor infracționale.

Procurorii îi acuză pe cei doi de constituirea unui grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil.

Andrew Tate, primele reactii din inchisoare
Andrew Tate, primele reactii din inchisoare

„Vă voi trimite lecțiile mele zilnice”

Ei bine, Andrew Tate, foarte cunoscut în mediul online, a ajuns într-un final la un calculator, de unde a putut transmite o primă reacție după arestarea sa. Iată ce a spus milionarul britanic vizitat după gratii de însuși Consulul Marii Britanii în România despre dosarul său, dar și despre condițiile din închisoare.

„Vă voi trimite lecțiile mele zilnice dintr-o încarcerare nedreaptă. Încearcă să mă doboare. Aruncat în interiorul unei celule fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte. Când gardienii mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să-mi toarne ură în inimă. Dar, vă rog și vă mulțumesc, rămâneți cu mine în permanență. Gardienii noștri își fac doar treaba, au familii de hrănit în vremuri grele. Nu vă uitați manierele.

Ei încearcă să-mi frângă mintea de fier cu o încarcerare nedreaptă. Respectul meu absolut pentru toți cei din jurul meu este actul meu de revoltă absolută. Ei nu mă pot înfrânge”, ar fi transmis Andrew Tate în e-mail, potrivit LAD Bible.

Între timp, cererea celor doi frați britanici de eliberare din arest a fost respinsă de o instanță din România. Andrew și Tristan Tate sunt cercetați pentru crimă organizată, trafic de persoane și viol, iar averea lor din România, estimată la zece milioane de euro, rămâne sub sechestru și ar putea fi confiscată, dacă se constată că a fost făcută din acțiuni ilegale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...