Câți bani face Andrew Tate din închisoare. Doar un singur om de pe Pământ se mai poate lăuda cu o astfel de reușită

Anca Manolica 20.01.2023, 16:50
Câți bani face Andrew Tate din închisoare. Doar un singur om de pe Pământ se mai poate lăuda cu o astfel de reușită

Andrew Tate face bani grei din închisoare! Doar luptătorul Floyd Mayweather face mai mulți bani decât britanicul, pe un site dedicat celebrităților care trimit mesaje personalizate fanilor. Deși mesajele video trimise pot să dureze chiar și mai puțin de un minut, sumele încasate sunt colosale.

Câți bani face Andrew Tate din închisoare

În urma unei decizii a Tribunalului București, frații Andrew și Tristan Tate se află în spatele gratiilor, ei fiind arestați preventiv pe 29 decembrie pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Deși nu are acces la telefon sau internet, fostul luptător de kickboxing continuă să încaseze venituri consistente din spațiul virtual. Conform presei britanice, Andrew Tate este prezent în continuare pe site-ul de videoclipuri personalizate Cameo, acolo unde percepe un tarif de aproximativ 5.000 de euro.

Această platformă este dedicată celebrităților care trimit mesaje personalizate fanilor și, de cele mai multe ori, acestea durează chiar și mai puțin de un minut. Ei pot primi o „convorbire încurajatoare” de la Tate, ca un „cadou perfect pentru zile de naștere, absolviri sau alte ocazii speciale”, iar urmăritorii săi plătesc bani grei pentru ca Andrew Tate să le răspundă.

Potrivit informațiilor, se pare că onorariul său este al doilea ca valoare de pe site-ul de videoclipuri personalizate, fiind depășit doar de Floyd Mayweather, care solicită aproape 15.000 de euro.

Andrew Tate
Andrew Tate

Aroganța făcută de britanic în fața unui polițist, în închisoare

Andrew Tate nu se află pentru prima dată în spatele gratiilor. El a mai fost închis pentru scurt timp în Anglia și a povestit cum au decurs cele 23 de ore în care a fost în celulă. Într-un clip postat în urmă cu câteva luni, el a povestit cum și-a petrecut timpul în închisoare și cum a fost „umilit un ofițer de poliție gras și arogant”.

„Cele mai multe flotări pe care le-am făcut vreodată au fost într-o celulă din Stevenage. Tipul care ne verifica era un ofițer de poliție gras și arogant. I-am spus că nu ar fi trebuit să fiu închis pentru că nu sunt vinovat. Mi-a răspuns: „Știi, noi nu prea greșim”. Am văzut că eram filmat și el se uita pe camere, în spate.

Mi-au dat cea mai proastă carte pe care am citit-o vreodată. Așa că citeam 3 pagini, făceam 50 de flotări, 3 pagini, 50 de flotări… După vreo oră, polițistul gras a venit la mine și m-a batjocorit: „O, Iron Man”.

Știam că se uită și că e invidios, așa că trebuia să continui cu flotările. După vreo 3 ore, îmi simțeam brațele ca fiind de jeleu, dar știam că nu trebuie să mă opresc. Am stat acolo 23 de ore, vreo 6-7 le-am dormit, iar în restul timpului: 3 pagini, 50 de flotări, uitându-mă la camere”, a dezvăluit Andrew Tate.

Citește și: Bodyguard-ul lui Andrew Tate s-a dezlănțuit la adresa acuzatoarelor fostului său angajator. „Sunt proaste, au înțeles greșit”. Bărbatul a fost ofițer la „Doi și-un sfert”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...