Numele Lidiei Fecioru apare într-o înșelătorie cu pastile-miracol. Prima reacție a vedetei de la Antena 3

Stan Filon 30.11.2022, 19:07
Numele Lidiei Fecioru apare într-o înșelătorie cu pastile-miracol. Prima reacție a vedetei de la Antena 3

Numele Lidiei Fecioru apare într-o înșelătorie cu pastile-miracol, iar celebrul bioenergoterapeut știe asta și a făcut demersuri peste demersuri pentru ca numele său să nu mai fie asociat cu tot felul de „medicamente minune”, însă fără vreun rezultat. oamenii sunt în continuare escrocați pe Internet.

Numele Lidiei Fecioru apare într-o înșelătorie cu pastile-miracol

O nouă escrocherie a apărut în mediul online, unde oamenii sunt invitați să cumpere „medicamente miraculoase”, care promit să îi trateze de diferite boli. Pentru a avea mai multă credibilitate, aceste site-uri se folosesc de imaginea celebrului bioenergoterapeut Lidia Fecioru.

Vedeta de la Antena 3 a vorbit deschis despre aceste probleme cu care se confruntă, mai ales după ce la emisiunea Acces Direct a fost invitată una dintre victimele acestor site-uri. Femeia a cumpărat un medicament „minune”, care însă nu a ajutat-o cu nimic. Și-a dat seama că a fost păcălită, așa că acum își vrea banii înapoi.

Numele Lidiei Fecioru apare intr-o inselatorie cu pastile-miracol
Numele Lidiei Fecioru apare intr-o inselatorie cu pastile-miracol

Apelul Lidiei Fecioru

Femeia a povestit la emisiunea de la Antena 1 că a văzut reclama pe site-ul respectiv și că imaginea Lidiei Fecioru a făcut-o să cumpere medicamentele respective, însă acum și-a dat seama că a fost escrocată și nu își va vedea prea curând banii.

Lidia Fecioru a spus că știe că unele site-uri se folosesc de imaginea sa și a făcut chiar demersuri pentru ca acest lucru să înceteze. Vedeta TV a făcut apel în online, însă situația nu s-a schimbat cu nimic, iar acum caută soluții legale pentru ca numele său să nu mai fie asociat cu astfel de „tratamente minune”.

În aceste cazuri de escrocherie, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru le recomandă oamenilor să verifice paginile ei oficiale de Facebook și Instagram, unde a mai vorbit despre situații similare și chiar insisită să fie contactată personal de cei care sunt tentați să facă astfel de achiziții.

„Eu nu știu nimic despre aceste site-uri. Am făcut reclamație la Facebook de foarte multe ori pentru acele pagini, am făcut reclamație la Instagram și după aceea au apărut alte și alte pagini. (…) Nu am nicio legătură”, a spus Lidia Fecioru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...