Andreea Tonciu, scene de groază în trafic. Soțul ei a fost atacat și tăiat cu un cuțit chiar sub ochii copilului

Andreea Bisinicu 30.12.2020, 16:02
Andreea Tonciu, scene de groază în trafic. Soțul ei a fost atacat și tăiat cu un cuțit chiar sub ochii copilului

Andreea Tonciu, scene de groază în trafic. Soțul ei a fost atacat și tăiat cu un cuțit chiar sub ochii copilului. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, iar atacatorul a dispărut până să-l poată prinde. Poliția și cei de la Salvare au ajuns rapid la fața locului și i-au acordat primul ajutor fostului fotbalist Daniel Niculescu. Cine este bărbatul care l-a atacat pe soțul vedetei în plină zi, în centrul Capitalei.

Soțul Andreei Tonciu a fost atacat și tăiat cu un cuțit, sub ochii ei și a fetiței lor

Andreea Tonciu a trecut prin momente cumplite miercuri, 30 decembrie. Bruneta era în oraș, în zona Dristor din Capitală, cu soțul și fiica lor, când au urmat scene de groază în trafic. Se pare că Daniel Niculescu, soțul brunetei, a fost atacat și tăiat cu un cuțit, sub ochii îngroziți ai Rebeccăi, fetița cuplului. Andreea Tonciu a chemat ambulanța, care i-a acordat primul ajutor soțului vedetei. La fața locului a venit și Poliția.

Din fericire, Niculescu nu a pățit nimic grav și a scăpat doar cu o zgârietură. Disperarea din glasul Andreei Tonciu îți face pielea de găină. Bruneta a scos telefonul mobil și a filmat de la fața locului, pentru a împărtăși cu fanii săi tragedia prin care a trecut, cu speranța că aceștia o vor putea ajuta să-l găsească pe atacatorul soțului său, postând și o fotografie cu individul violent.

„Unde suntem noi, în junglă, oameni de ăștia nebuni? Deci în 2020 mergi cu mașina și te ia lumea la bătaie. Cine atacă cu cuțit, fraților, în ce lume trăim? Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! Nu se poate așa ceva, deci nu este posibil așa ceva!”, a strigat cu disperare Andreea Tonciu, scriu cei de la Cancan.ro.

Sotul Andreei Tonciu a fost atacat de un barbat in zona Dristor, sub ochii vedetei si ai fetitei lor
Sotul Andreei Tonciu a fost atacat de un barbat in zona Dristor, sub ochii vedetei si ai fetitei lor

Cum arată atacatorul soțului Andreei Tonciu

Vedeta de la „Bravo ai stil! Celebrities” a postat pe Instastories o serie de filmulețe de la momentul incidentului. În imagini apar polițiștii și cei din ambulanță, care îi acordă primul ajutor soțului vedetei, fostul fotbalist Daniel Niculescu. În imagini apare și micuța Rebecca, fiica Andreei Tonciu, care este vizibil speriată de ceea ce a pățit tatăl său. Poliția l-a dat în urmărire generală pe atacatorul soțului Andreei Tonciu. Bruneta, pentru a ajuta autoritățile să îl prindă cât mai repede pe atacator, a postat o fotografie cu el pe Instagram. Bărbatul purta o pereche de jeanși prespălați, o cămașă albastru-deschis, o vestă neagră și adidași în picioare.

Pentru a face tot posibilul ca infractorul să fie pus cât mai repede în spatele gratiilor pentru fapta comisă, finalista de la „Bravo ai Stil! Celebrities” a apelat la ajutorul urmăritorilor săi de la rețeaua de socializare Instagram, în speranța că cineva îl va recunoaște pe cel care i-a atacat familia în plină zi, în mijlocul Capitalei. Mai mult de atât, Andreea Tonciu a reușit să facă o poză și mașinei individului violent. Vedeta a publicat fotografia cu numărul de înmatriculare al automobilului atacatorului.

„Poliția este în alertă. Îl caută pe acest individ care ne-a atacat cu cuțite. Aceasta este mașina lui. Cine îl cunoaște?”, a scris Andreea Tonciu în dreptul imaginilor de pe Instastories.

Urmăriți Impact.ro și pe