Andreea Tonciu își amenință soțul că îl lasă pentru un turc. De ce ar vrea să bage divorț

Diana Dumitrache 30.07.2020, 08:51

Face ce face şi ajunge mereu în atenţia presei de scandal. Andreea Tonciu, căci despre ea este vorba, îşi ameninţă soţul cu divorţul. Ce s-a întâmplat între brunetă şi Daniel Niculescu de s-a ajuns aici?!

Tonciu vrea să-şi lase soţul pentru un turc?

După luni întregi în care s-a zvonit că lucrurile nu stau extraordinar în căsnicia Andreei Tonciu, bruneta face o mărturisire şoc. De curând, vedeta în vârstă de 34 de ani a declarat că nu şi-ar putea ierta niciodată soţul dacă ar avea o aventură. Mai mult, ar depune cât mai repede actele de divorţ şi s-ar recăsători cu… un turc.

“Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăsesc pentru că ne leagă un copil. Dar dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc”, a declarat fosta concurentă “Bravo, ai stil”.

Andreea Tonciu își amenință soțul că îl lasă pentru un turc. De ce ar vrea să bage divorț
Andreea Tonciu își amenință soțul că îl lasă pentru un turc. De ce ar vrea să bage divorț

Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu sunt împreună încă din 2015, iar un an mai târziu au decis să se căsătorească. Nașii de cununie au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Andreea Tonciu a optat, pentru cel mai important eveniment, pentru o rochide de mireasă tip prinţesă, care a costat 7.000 de euro. Soțul ei a purtat un costum negru, Dolce & Gabbana. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de 4 ani, Rebecca Maria.

Andreea Tonciu: “E posibil să fiu iar însărcinată”

“Astăzi, mă simt cât de cât bine, dar de vreo două săptămâni de zile nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. (…). Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stariţ de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile”, a mai spus fosta asistentă TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...