Andreea Tonciu a rupt orice prietenie cu Sânziana Buruiană. De la ce a pornit scandalul între cele două dive

Rădulescu Valentin 11.10.2020, 11:24
Andreea Tonciu a rupt orice prietenie cu Sânziana Buruiană. De la ce a pornit scandalul între cele două dive

De ceva timp nu s-a mai auzit nimic de celebrul cuplu Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană. Cele două stârneau în trecut interesul telespectatorilor și erau foarte iubite de public. Cu timpul însă, prietenia lor s-a răcit și au ajuns să nu își mai vorbească deloc. Cele două au început un scandal din care au ajuns să nu își mai vorbească. De la ce a pornit totul?

De la ce a pornit scandalul dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană?

Prietenia dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, cea care a devenit din nou mămică, s-a destrămat în urmă cu mult timp. Totul ar fi început de la niște declarații făcute de colega Andreei cu privire la căsnicia ei. De acolo ar fi venit și ruptura dintre cele două dive, care făceau furori în emisiunile televizate.

După ce și-au întemeiat o familie, prietenia celor două s-a răcit enorm, iar în timp nu și-au mai vorbit deloc. Un alt eveniment care ar fi dus la destrămarea relației de prietenie, ar fi fost atunci când Sânziana Buruiană și-a făcut apariția la nunta Andreei Tonciu. Acolo vedetei i s-a făcut rău și a dat vina pe ceva ce a mâncat în cadrul evenimentului pregătit de Tonciu. Ulterior, Sânziana a revenit cu declarații și a susținut că ar fi fost, de fapt, deocheată. Totodată, vorbele Sânzianei au făcut-o pe Tonciu să își schimbe părerea despre prietenia lor.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, spunea Andreea Tonciu, pe vremea când se zvonea că are probleme în căsnicie.

Andreea Tonciu a rupt orice prietenie cu Sânziana Buruiană. De la ce a pronit scandalul între cele două dive
Andreea Tonciu a rupt orice prietenie cu Sânziana Buruiană. De la ce a pronit scandalul între cele două dive

Andreea Tonciu a vorbit recent despre Sânziana Buruiană în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Recent, Maurice Munteanu, jurat în cadrul emisiunii difuzate pe Kanal D, a adus vorba despre fosta prietenă a Andreei Tonciu, după ce Baianca Rus a prezentat o poză cu fetița Sânzianei și a făcut reclamă hainelor ei. Acesta a spus că și-ar fi dorit să o vadă și pe aceasta în concurs, motiv pentru care a întrebat-o pe Tonciu dacă este în continuare certată cu Sânziana. Așadar, Tonciu a mărturisit că nu au fost niciodată prietene.

„Noi nu am fost prietene. Am fost doar colege de emisiune”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Urmăriți Impact.ro și pe