Cum arăta Andreea Tonciu, înainte de operațiile estetice. Transformare uimitoare

Stan Filon 21.08.2020, 09:37

Andreea Tonciu este mondena din România care a suferit, parcă, cele mai multe transformări, în ultima perioadă. Mulți dintre fanii săi de-acum câțiva ani nici o mai recunosc, atunci când o văd. Fosta asistentă tv a suferit multe operații de înfrumusețare care i-au schimbat fizionomia feței.

Mulți nici nu-și mai aduc aminte cum arăta Andreea Tonciu, înainte să recurcă la operații estetice

Andreea Tonciu este una dintre vedetele cu vechime în lumea mondenă din Capitală. A fost asistentă de televiziune, a defilat și pe podiumurile din cele mai tari cluburi din Capitală, iar acest lucru a făcut-o să-și dorească să arate din ce în ce mai bine. Așadar, bruneta a trecut la modificări semnificative. Și-a mărit bustul de câteva ori, și-a injectat acid hialuronic în buze și doar ea mai știe ce alte operații estetice și-a mai făcut.

Andreea Tonciu a început să se ”îmbunătățască” cu ajutorul bisturiului în anul 2010, când și-a mărit bustul. Și a tot ținut-o așa până în anul 2014, când s-a decis să corecteze o eroare a naturii pe seama căreia era luată peste picior pe unde se ducea.

Mulți nici nu-și mai aduc aminte cum arăta Andreea Tonciu, înainte să recurcă la operații estetice
Mulți nici nu-și mai aduc aminte cum arăta Andreea Tonciu, înainte să recurcă la operații estetice

Rinoplastia i-a schimbat înfățișarea

Andreea Tonciu era renumită pentru nasul ei cu personalitate și cu înălțime.

”M-am săturat de foarte multe vorbe urâte la adresa nasului meu. Îmi spunea toată lumea că uite-o pe năsoasa de la televizor. Pe mine nu mă deranjează, dar dacă se poate face ceva ca să îl am mai mic, e ok!”, declara Andreea Tonciu în emisiunea La Maruță’ în urmă cu mulți ani.

Așadar, în anul 2014 vedeta a trecut la măsuri drastice. Și-a făcut o rinoplastie într-o clinică din Istanbul, iar rezultatul a mulțumit-o atât pe artistă, cât și pe fanii ei, iar cei care o tot criticau au fost reduși la tăcere. Rinoplastia i-a schimbat însă fizionomia, iar mulți nu au mai recunoscut-o.

Andreea Tonciu și-a păstrat însă mai multe atuu-uri pe care le are chiar de când a intrat sub lumina reflectoarelor. Culmea, dar nu și-a schimbat culoarea părului, iar râsul inconfundabil a rămas același.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...