Andreea Raicu, surprinsă în timp ce ieșea seara din casa unui cunoscut milionar. Cine este presupusul iubit al vedetei

Iancu Andreea 24.10.2020, 14:25
Andreea Raicu, surprinsă în timp ce ieșea seara din casa unui cunoscut milionar. Cine este presupusul iubit al vedetei

Andreea Raicu este o prezență discretă în ultima vreme, mai cu seamă când vine vorba despre relațiile sale amoroase. De foarte multă vreme vedeta nu a mai fost văzută în compania vreunui bărbat, însă recent ea a fost surprinsă ieșind din casa unui milionar cunoscut. Se pare că Andreea ar avea o relație cu acesta.

Andreea Raicu, văzută ieșind din casa presupusului iubit

În cadrul unui interviu recent, fosta prezentatoare TV a mărturisit că există un bărbat în viața ei, cu care are o legătură de ceva timp. Totuși, Andreea nu a folosit cuvinte precum „relație” pentru a descrie ce formă are legătura sa amoroasă. Chiar dacă vedeta nu a dezvăluit numele celui cu care se întâlnește, recent, Andreea Raicu a fost surprinsă de papparazzi spynews.ro ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea.

Conform sursei citate, Andreea Raicu a fost văzută în timpul serii părăsind reședința milionarului, însă nu se cunoaște dacă acesta este bărbatul misterios alături de care vedeta își petrece timpul în ultima vreme. Totuși, Matei Stratan a avut o apariție remarcabilă, fiind extrem de galant și conducând-o pe Andreea până la poartă. Pe de altă parte, imaginile surprinse cu cei doi nu au arătat vreo legătură amoroasă, de vreme ce nu au existat gesturi romantice.

„Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, declara Andreea Raicu în urmă cu ceva timp.

Matei Stratan este presupusul iubit al Andreei Raicu și fostul partener al Mădălinei Ghenea
Matei Stratan este presupusul iubit al Andreei Raicu și fostul partener al Mădălinei Ghenea

Milionarul este fostul partener și tatăl fetiței Mădălinei Ghenea

Între Matei Stratan și Mădălina Ghenea a existat o poveste frumoasă de dragoste. Cuplul plănuia chiar să se căsătorească, mai cu seamă după ce au devenit părinți. Totuși, planurile celor doi s-au anulat înainte de a păși spre altar. De altfel, frumoasa Mădălina a dezvăluit în urmă cu mai mult timp motivele care au dus la despărțirea de Matei Stratan.

„Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a declarat Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...