Andreea Marin e hotărâtă. Vedeta vrea să arate mai bine ca niciodată. „Tare bine ne simțim”

Andra Daoud 16.01.2022, 10:20

Andreea Marin are planuri mari pentru 2022. Vedeta vrea să își îmbunătățească forma fizică, iar familia o susține, după cum a dezvăluit chiar ea. Zâna Surprizelor a pierdut deja câteva kilograme și spune că se simte foarte bine după prima săptămână în care a ținut dietă și a făcut sport. Ce le-a transmis celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

Andreea Marin vrea să arate mai bine ca niciodată

După ce a petrecut o vacanță la munte, alături de iubitul ei, la începutul anului, Andreea Marin a revenit acasă cu planuri mărețe pentru anul acesta. Multă lume își dorește să slăbească și să fie într-o formă mai bună la început de an, iar Andreea Marin nu face excepție. Diva a luat atitudine și a început să țină dietă și să facă sport. Și pentru a se asigura că mănâncă sănătos, a luat șorțul și a intrat în bucătărie.

Andreea Marin s-a fotografiat în timp ce gătea, iar după legumele curățate din imagine, cel mai probabil urma să pregătească o supă de legume delicioasă și sățioasă. Vedeta le-a dezvăluit celor care o urmăresc online că întreaga familie este la dietă și că rezultatele încep deja să se vadă. După prima săptămână de schimbare a alimentației și de sport zilnic, Zâna Surprizelor a „topit” 3 kilograme.

Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă! Duminică plăcută, un gând bun!” a scris Andreea Marin în dreptul imaginii cu ea în bucătărie.

Andreea Marin e hotărâtă. Vedeta vrea să arate mai bine ca niciodată.
Andreea Marin a slăbit 3 kilograme într-o săptămână

Andreea Marin, despre felul în care arată la 47 de ani

În ziua în care a împlinit 47 de ani, vedeta de televiziune a postat un mesaj despre iubirea de sine și le-a încurajat pe toate femeile să se iubească și să se aprecieze așa cum sunt, indiferent de defecte. Andreea Marin este împăcată cu imperfecțiunile ei și spune că toate schimbările prin care a trecut până acum îi aduc aminte de poveștile pe care le-a trăit de-a lungul anilor.

Dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni. Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine. Pântecele noastre făuresc vieți.

Pieptul nostru le hrănește. Inima noastră le iubește și le ocrotește. Cu oglindă sau fără, se află oamenii cei adevărați, în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi care să reflecte lumina în jur, cu mâinile lor.” transmitea atunci Andreea Marin.

Fosta prezentatoare a „Surprizelor” este cunoscută pentru faptul că promovează un stil de viață sănătos de ani de zile. Nu este vorba doar despre alimentație și sport, ci și despre a merge la controale medicale preventiv, vedeta fiind ambasadoarea fundației Prețuiește Viața.

Urmăriți Impact.ro și pe