Andreea Marin, despre infectarea Violetei cu Covid-19. „Mi-a fost frică”

Ioana Bucur 29.09.2021, 09:37
Andreea Marin, despre infectarea Violetei cu Covid-19. „Mi-a fost frică”

Andreea Marin a vorbit despre una dintre cele mai dificile experiențe: infectarea Violetei cu Covid-19. Prezentatoarea a oferit noi detalii despre cumpăna prin care a trecut familia ei, dezvăluind că și iubitul său, Adrian Brâncoveanu, a fost depistat pozitiv cu virusul, în același timp în care a fost și ea afectată de boală.

Andreea Marin a trecut prin momente dificile

Vaccinată cu schema completă de aproape cinci luni, Andreea Marin a aflat recent, după o călătorie în străinătate, că a fost infectată cu Covid-19. Prezentatoarea se consideră însă norocoasă, având în vedere faptul că a dezvoltat o formă ușoară a bolii, fiind protejată de anticorpii pe care îi avea în organism.

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, vedeta a povestit că a trecut destul de ușor prin experiența Covid-19, stând doar câteva zile la pat, cu dureri de cap, dureri musculare și temperatură ușor ridicată. Nici acum nu își dă seama exact cu a reușit să ia virusul, însă este convinsă că s-a întâmplat în timpul unei călătorii în străinătate. Mai mult, Andreea a dezvăluit că iubitul său, Adrian Brâncoveanu, a fost depistat pozitiv.

„Mi-e foarte bine. Mie mi-a fost trei zile ca la gripă, dureri de mușchi, de cap, temperatură nu foarte ridicată. Eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat. Am fost plecați la niște filmări în străinătate, nu știu cum am luat, deși sunt cea mai vârstnică din trupă, mi-a fost cel mai bine, fiind vaccinată. Au trecut cinci luni de la vaccin. Partenerul meu de viață a luat și el”, a spus Andreea Marin.

Singura care a „scăpat” de această dată a fost fiica Andreei Marin, iar asta s-a datorat faptului că tânăra trecuse deja prin boală, în luna decembrie. Vedeta a vorbit și despre infectarea Violetei cu Covid-19, un moment cumplit pentru orice părinte.

„Violeta nu a făcut pentru că a avut în decembrie. A avut o formă ușoară, așa cum au copiii. Mi-a fost frică, dar m-a surprins, a stat trei săptămâni în carantină chiar, nu doar două. Mai ieșea la geam să o văd, ce să facem?!”, a povestit Andreea Marin la Teo Show.

Andreea Marin, despre infectarea Violetei cu Covid-19
Andreea Marin a fost infectata cu Covid-19

„Am văzut efectele asupra mea”

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Marin mărturisea că fusese depistată cu SARS-CoV-2, diagnosticul fiind confirmat de un test PCR.

„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară. Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum cinci luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin.

După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii”, a dezvăluit Andreea Marin.

Andreea Marin a reamintit cât de importantă este purtarea măștii de protecție în această perioadă:

„Recomand masca, să evităm spațiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a spus Andreea Marin în direct la Exclusiv VIP.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...