Cel mai greu moment din viața Andreei Marin. Vedeta a vrut să se sinucidă. Cine a adus-o aici: ”Mă trezeam plângând”

Iancu Andreea 28.09.2021, 12:31
Cel mai greu moment din viața Andreei Marin. Vedeta a vrut să se sinucidă. Cine a adus-o aici: ”Mă trezeam plângând”

Andreea Marin este o femeie puternică, ce a dovedit de-a lungul anilor că reușește să împace cariera cu viața de familie, concentrându-se de fiecare dată pe aspectele esențiale. Totuși, chiar și cei puternici pot avea momente de slăbiciune, astfel că de curând, fosta Zână a Surprizelor a vorbit deschis despre o perioadă dificilă din trecut. Cel mai greu moment din viața Andreei Marin a avut loc în urmă cu mai mulți ani, când starea de sănătate a vedetei a adus-o chiar până în pragul sinuciderii. Deși astăzi zâmbește cald și afișează o stare de echilibru, au existat și momente mai puțin fericite în trecutul prezentatoarei.

Care a fost cel mai greu moment din viața Andreei Marin. Vedeta a recunoscut că a vrut să se sinucidă

Cu siguranță mulți dintre noi trecem prin perioade grele, fie că suntem apăsați de dificultățile vieții sau pur și simplu am ajuns la epuizare. Cel mai greu moment din viața Andreei Marin a fost dezvăluit de curând chiar de către prezentatoarea TV, care a mărturisit, spre surprinderea multora, că a fost chiar la un pas de a își lua viața. Vedeta a fost copleșită la un moment dat de gânduri negre, însă a reușit să treacă cu bine peste ele cu ajutor specializat și susținerea celor dragi.

Depresia este boala pe care Andreea Marin a simțit-o pe pielea sa. În ciuda zâmbetului cuceritor pe care îl afișează adesea, prezentatoarea s-a confruntat cu această afecțiune ascunsă, pe care unii o minimizează adesea. Mult timp nici chiar ea nu a recunoscut că are o problemă, până când a realizat că trebuie să ia măsuri pentru a se proteja. Astfel, Andreea a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog, al unui psihiatru și, în timp, a reușit să iasă la liman.

Am luptat ani de zile cu depresia. De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună. Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva. Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și-am făcut întocmai, a declarat Andreea Marin, la Kanal D, în urmă cu mai mult timp.

Cel mai greu moment din viața Andreei Marin. Vedeta a vrut să se sinucidă
Cel mai greu moment din viața Andreei Marin. Vedeta a vrut să se sinucidă

A fost la un pas de a se sinucide

Deși pare ireal, Andreea Marin a trecut prin stări atât de grele încât chiar a fost cuprinsă de gânduri negre, fiind aproape de a se sinucide. Prezentatoarea a recunoscut că i-a luat un an și jumătate pentru a se recupera și a se vindeca de depresie, însă toată această perioadă a fost cumplită. Andreea a mărturisit că nu putea dormi, se trezea cu ochii în lacrimi fără vreun motiv anume și chiar avea gânduri sinucigașe.

După un an și jumătate mi-am restabilit acest echilibru, repet pentru cei care nu știu, treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja… și ce supărare să fi avut peste noapte?! Am luat un medicament care a avut acest efect advers. Da, e adevărat am fost la un pas de a mă sinucide. Erau niște lucruri inexplicabile și uneori și cei din familie se uită la tine și se întreabă: mă, dar ce tot atâta ești supărată de nu-ți mai trece? Zi după zi ai un necaz, de fapt ce ți s-a întâmplat? Ai un copil, ai casă, ai masă, care e problema?, a mai spus Andreea Marin despre perioadă în care suferea de depresie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...