Andreea Marin a întinerit subit. Ultima apariţie pe reţelele de socializare i-a lăsat mască pe fanii vedetei. Foto

Iancu Andreea, Ana Ionescu 17.12.2021, 09:02

Andreea Marin urmează să aniverseze în mai puțin de o săptămână frumoasa vârstă de 47 de ani. Cu toate că va mai adăuga un trandafir în buchetul vieții, vedeta nu pare să fi îmbătrânit nici măcar o secundă. Din contră, în ultima perioadă, Andreea Marin afișează o energie minunată, este radiantă și pare că a întinerit subit. O fotografie recentă, postată pe rețelele de socializare, o dezvăluie pe Zâna a Surprizelor impecabilă.

Andreea Marin, apariție incredibilă pe rețelele de socializare. Vedeta pare că a întinerit brusc

Atunci când vorbim despre Andreea Marin ne gândim, fără dar și poate, la o prezențe feminină mereu elegantă, cu o verticalitate care se remarcă nu doar în ținută, ci și în gândire. Fosta prezentatoare a Surprizelor este o femeie ambițioasă, care a avut de înfruntat multe de-a lungul vieții, dar care mereu a găsit calea către frumos, zâmbet și echilibru. În ciuda dificultăților din viață, Andreea Marin este astăzi, la aproape 47 de ani, o femeie ce pare că a întinerit mai degrabă.

Tot mai activă în mediul online, Andreea împărtășește cu admiratorii săi o mulțime de proiecte în care este implicată datorită noii sale afaceri, Creative Hub Voice&Visibility. Astfel, vedeta își surprinde fanii cu diferite ipostaze. De curând, într-o fotografie postată pe rețelele de socializare, Andreea Marin pare că a întinerit brusc. Se cunoaște faptul că vedeta acordă o atenție sporită îngrijirii sale, astfel încât trecerea timpului să nu i se citească pe chip. În plus, prezentatoarea a recunoscut că preferă să prevină decât să trateze.

Despre imunitate se vorbește mai mult decât oricând acum, pentru că perioada tulbure prin care trecem ne-a demonstrat cât e de prețioasă. Căutăm cu toții să facem ce e mai bine pentru a ne întări corpul și a ne feri de problemele de sănătate. Contează atât de mult să avem grijă de noi și de cei dragi, iar prevenția e calea cea mai bună pentru a o menține, a scris Andreea în dreptul fotografiei postate pe Facebook.

Andreea Marin pare că a întinerit subit și a surprins cu ultima postare pe rețelele de socializare
Postarea de pe rețelele de socializare în care Andreea Marin apare mai tânără ca oricând

Ce dietă urmează vedeta pentru a se menține în formă

Pentru că multe femei o admiră pentru faptul că se menține într-o formă excepțională, Andreea Marin a povestit care sunt obiceiurile sale alimentare și de frumusețe. Vedeta, moldoveancă la origini, deci cu siguranță gurmandă, încearcă să se țină departe de excese, face mișcare și consumă alimente pe cât posibil de sănătoase. În urmă cu mai mult timp, Andreea mărturisea că a renunțat aproape în totalitate la consumul de carne, însă consumă ocazional pește și fructe de mare.

Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare.

Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin pare că a întinerit subit și a surprins cu ultima postare pe rețelele de socializare
Vedeta apelează la câteva trucuri pentru a se păstra într-o formă maximă

Despre trucurile de înfrumusețare la care Andreea Marin apelează

Chiar dacă ani buni a fost nevoită să apeleze la machiajul de televiziune, chipul Andreei Marin nu dezvăluie cei aproape 47 de ani de experiență de viață. Vedeta a povestit la un moment dat că a primit o lecție importantă pentru o femeie de la mama și bunica sa. Astfel, prezentatoarea consideră că un ten luminos și sănătos se păstrează cu ajutorul a două produse cosmetice. Andreea Marin are nevoie doar de un demachiant bun și de o cremă hidratantă. De asemenea, machiajul discret reprezintă idealul său.

Mi-aș dori tare mult ca în definiția frumuseții să se afle omul care știe să îmbătrânească frumos și demn, vertical, cu eleganță în atitudinea față de întâmplările vieții și cu o forță de a trece peste orice moment dificil. O cremă și un tratament de calitate vin să completeze aducând strălucirea și încrederea de care ai nevoie pentru a te simți bine în pielea ta.

Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viața cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama, a spus Andreea Marin.

Pe de altă parte, Zâna Surprizelor a recunoscut că apelează și la diferite proceduri de înfrumusețare, însă dintre cele non-invazive, atât pentru ten, cât și pentru corp. Andreea Marin a ținut să precizeze că nu este o adeptă a intervențiilor estetice, ci preferă un machiaj bine făcut, care, de exemplu, poate ascunde cearcănele. De asemenea, pentru un plus de prospețime, vedeta apreciază o schimbare a culorii părului de fiecare dată când este necesară.

 

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...