Andreea Marin a dezvăluit ce dietă urmează după sărbători. Așa se menține în formă

Stan Filon 08.01.2021, 09:09
Andreea Marin a dezvăluit ce dietă urmează după sărbători. Așa se menține în formă

Sărbătorile au trecut, dar kilogramele rămân. Ei bine, se pare că nu și în cazul Andreei Marin, care a intrat deja la dietă, chiar dacă nu a făcut excese majore de Crăciun și Revelion.

Dieta cu care slăbește Andreea Marin, după sărbători

Andreea Marin a recunoscut cu mâna pe inimă că a avut casa plină de bunătăți moldovenești, de Sărbători, așa că a fost nevoită să renunțe pentru scurtă vreme la dietă. Acum Sărbătorile au trecut, iar Andreea Marin a mers la nutriționist, de unde s-a întors cu o dietă foarte eficientă, după cum a mărturisit chiar ea. Este mai mult un experiment, dar rezultatele au început să se vadă.

”Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu. Nu mănânc deloc, absolut deloc, făinoase (pâine, paste, etc.), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri, etc.”, a scris Andreea Marin în mediul online.

Dieta cu care slabeste Andreea Marin, dupa sarbatori
Dieta cu care slabeste Andreea Marin, dupa sarbatori

Deja se văd rezultatele

”Am deja o săptămână. Corpul a reacționat după 3 zile tare frumos, așa cum mi-a spus nutriționistul. Am urmat cu sfințenie sfaturile ei. Când mă apuc de o treabă, nu o fac pe jumătate. Nu sufăr deloc de poftă. Mă ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute. Practic nu simt că am o restricție astfel. Prepari și bagi compoziția la microunde, nici măcar la cuptorul tradițional. O bunătate!”, a declarat Andreea Marin. 

Prezentatoarea emisiunii ”Nu există Nu se Poate” a recunoscut că regimul respectiv nu este suficient, așa că s-a întors și în sala de forțe. Mișcarea este foarte importantă, chiar dacă Andreea Marin a spus că nu face mai mult de o jumătate de oră.

A revenit și în sala de forțe

”Mișcarea ajută considerabil, chiar dacă nu fac decât jumătate de oră. Nu e un mare efort. Beau și ceaiul cu care m-am obișnuit, cât pot de mult. E bine că e gustos”, a mai dezvăluit vedeta de televiziune.

Andreea Marin are un motiv în plus pentru care vrea să-și păstreze silueta. Vrea să devină din nou mămică. A recunoscut în nenumărate rânduri că vrea să aibă un copil cu actualul său partener de viață, fostul consul al României în Libia, Adrian Brâncoveanu.

”E un dar pe care îl primești sau ba​. Ne mai dorim un copil, dar Dumnezeu este acolo sus și îmi doresc să fie cu mâna pe umerii noștri”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

Chiar și partenerul ei de viață a recunoscut că își dorește un copil. ”Bineînțeles că ne gândim la acest lucru. E o dorință foarte mare. Cred că e dorința fiecărui om să procreeze”, a declarat Adrian Brâncoveanu la emisiunea ”L Măruță”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...