Mesajul cu care Andreea Marin a topit internetul. Ce i-a transmis fiicei, Violeta, de ziua ei

Iancu Andreea, Ana Ionescu 15.12.2021, 16:00

Între Andreea Marin și fiica sa, Violeta, există o chimie specială, ca în cazul multor legături mamă-fiică. Totuși, iubirea celor două pare mai presus de orice. Pentru că este extrem de mândră de copila ei,  Andreea Marin nu ezită să își exprime sentimentele de față cu toată lumea, astfel că astăzi, într-o zi specială pentru ea, vedeta i-a transmis fiicei sale Violeta un mesaj înduioșător. Admiratorii prezentatoarei au fost copleșiți de emoție.

Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin fiicei sale, Violeta. Ocazia specială pe care cele două o sărbătoresc

Andreea Marin și Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr., se bucură de o relație superbă, pe care mulți părinți și-ar dori să o aibă cu fiii și fiicele lor. Bazată pe încredere și iubire, dar și respect, legătura dintre cele două este una admirabilă. Prezentatoarea mărturisea la un moment dat că a încercat să o crească frumos pe fiica sa, iar astăzi se pare că și culege roadele eforturilor sale. Aflată într-o zi specială, Andreea Marin a decis să îi transmită fiicei sale un mesaj impresionant.

Pentru că astăzi, 15 decembrie, Violeta împlinește frumoasa vârstă de 14 ani, mama sa i-a făcut o urare specială. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, „Zâna Surprizelor” a încercat să cuprindă în cuvinte sentimentele sale pentru copilă. S-a rezumat la un sincer „Te iubesc”, spus din inimă, dar și la versurile unei melodii celebre, a lui Celine Dion. Andreea Marin a cucerit astfel și inimile admiratorilor, care au felicitat-o pentru aniversarea Violetei.

„For every dream you made come true/ For all the love I found in you…”

La mulți ani, Violeta mea❤️! De 14 ani, mai mult decât pot spune cuvintele, vorbește dragostea mea… Te iubesc cu toată inima!, a fost mesajul scris de Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin, mesajul transmis fiicei sale, Violeta
Mesajul transmis de Andreea Marin cu ocazia zilei de naștere a Violetei
foto – captura Instagram

Ce planuri are prezentatoarea pentru aniversarea celor 14 ani ai Violetei

Pentru că este mai mereu ocupată cu activitățile sale legate de noi proiecte, Andreea Marin speră să compenseze lipsa timpului petrecut cu Violeta de ziua ei de naștere. Vedeta mărturisea în urmă cu câteva zile, pentru fanatik.ro, că este extrem de emoționată de acest eveniment din familia sa.

Nu pot să vă spun detalii despre ce vom face de ziua ei, e bucuria ei, așa că tot ce voi face e să fiu cu tot ce pot alături de ea într-o zi frumoasă, împlinește 14 ani și pot să spun că sunt peste măsură de emoționată, dezvăluia vedeta, în urmă cu câteva zile.

„M-am întrebat dacă sunt o mamă bună”

Andreea Marin este o femeie de succes, admirată de o țară întreagă. Însă atunci când se retrage în confortul casei sale, vedeta devine doar mama Violetei, fiica sa, pe care o crește cu mândrie, oferindu-i toată dragostea ei. În ciuda relației armonioase dintre cele două, Andreea recunoștea că au existat și unele dificultăți în postura de părinte.

Sigur că am mai avut momente în care m-am întrebat dacă sunt o mamă bună și e firesc. Cred că toți părinții trec prin îndoieli, mai ales când ne luptăm să împăcam și munca, și grija pentru cei de acasă, și timpul pare prea scurt mereu, a mai declarat Andreea Marin, pentru sursa citată.

Pentru că este o persoană activă, implicată în numeroase proiecte, de multe ori Andreea se concentrează pe carieră și neglijează fără rea voință timpul petrecut alături de fiica sa. Însă aceasta se străduiește, ca de altfel oricare alt părinte, să găsească un echilibru între familie și muncă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...