Andreea Marin, de nerecunoscut. Cum a apărut „Zâna” pe Facebook: A întinerit cu cel puţin 10 ani

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 17.11.2021, 08:04

Andreea Marin a apărut pe platforma de socializare Facebook arătând mai tânără cu cel puțin 10 ani. ”Zâna”, care și-a dezvăluit secretul frumuseții și a explicat ce face pentru a se menține în formă, a primit numeroase complimente din partea fanilor ei.

Cum a apărut Andreea Marin pe Facebook

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a publicat recent o fotografie pe Facebook în care se privește într-o oglindă, îmbrăcată într-o ținută albă, cu câteva detalii negre, un lanț lung și o pereche de cercei rotunzi, mari. Vedeta și-a purtat părul lejer și a optat pentru un machiaj discret.

”Ești o frumusețe de femeie te admir foarte mult Andreea”, ”Ești foarte frumoasă și feminină”, ”Sunteți foarte foarte frumoasă și un exemplu de urmat în tot ceea ce faceți”, precum și ”Ești superbă, Andreea, ești minunată!”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor ei. Deschideți galeria foto de mai sus!

Andreea Marin, de nerecunoscut. Cum a aparut
Andreea Marin

Ce face Andreea Marin pentru a se menține în formă

Andreea Marin a povestit anterior că pentru a se menține în formă se ferește de excese, face mișcare și mănâncă sănătos. Vedeta a spus că a renunțat aproape în totalitate la carne, dar mănâncă pește și fructe de mare.

”Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare.

Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, despre trucurile ei de înfrumusețare

Andreea Marin a mai spus anterior că preferă procedurile de înfrumusețare non-invazive, atât pentru față, cât și pentru corp. Vedeta a precizat că nu este adepta intervențiilor estetice și preferă să se bazeze pe un machiaj ce poate ascunde cearcănele, de exemplu. Ea a precizat că a optat pentru schimbarea culorii părului, ceea ce îi oferă o prospețime. ”Mă simt mai tânără când fac astfel de schimbări”, a spus ea.

În plus, Andreea Marin a învățat două reguli de îngrijire a tenului de la mama și bunicile ei și le respectă cu sfințenie, în fiecare zi. Vedeta a explicat că este importantă folosirea unui demachiant bun și a unei creme hidratante, dar și că din punctul ei de vedere, fața arată mai bine cu mai puțin machiaj.

”Mi-aș dori tare mult ca în definiția frumuseții să se afle omul care știe să îmbătrânească frumos și demn, vertical, cu eleganță în atitudinea față de întâmplările vieții și cu o forță de a trece peste orice moment dificil. O cremă și un tratament de calitate vin să completeze aducând strălucirea și încrederea de care ai nevoie pentru a te simți bine în pielea ta.

Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viața cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama”, a spus Andreea Marin.

”Zâna” care a devenit cunoscută în toată țara ca prezentatoare a emisiunii-fenomen ”Surprize, surprize”, are o relație de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu. Vezi AICI de ce nu s-a căsătorit Andreea Marin cu iubitul ei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...