Andreea Mantea, umilită de Kanal D. Bruneta a rămas fără emisiunea iubită de toţi românii

Badea Violeta 08.07.2021, 11:23
Andreea Mantea, umilită de Kanal D. Bruneta a rămas fără emisiunea iubită de toţi românii

După ce a fost înlocuită la Puterea Dragostei, Andreea Mantea a rămas și fără emisiunea iubită de toți românii. Cine îi va lua locul cunoscutei prezentatoare de televiziune și ce s-a întâmplat cu proiectul veți afla din materialul următor.

Andreea Mantea, umilită de Kanal D

Surpriză de proporții pentru toți fanii postului Kanal D! Telespectatorii vor avea șansa de a urmări, din nou, emisiunea în care îndrăgostiții se distrează la cel mai important eveniment din viața lor alături de două vedete. Emisiunea despre care vorbim se numește „Se strigă darul” și o veste bună este că va reveni pe micile ecrane, dar fanii acestei producții nu o vor mai putea vedea pe Andreea Mantea.

După ce a fost înlocuită la Puterea Dragostei, superba brunetă nu va mai prezenta nici „Se strigă darul”. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care a fost înlocuită, cert este că locul vedetei va fi luat de Grațiela Teohari Duban, soția lui Andrei Duban și fostă concurentă la „Survivor România” și la „Ferma” de la Pro TV. Aceasta este extrem de entuziasmată de acest proiect, deoarece va avea șansa de a transmite bucuria și emoția unor tineri căsătoriți.

„Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte.”, a declarat soția actorului, conform viva.ro.

Gratiela Duban si Mihai Mitoseru
Gratiela Duban si Mihai Mitoseru

Bruneta a rămas fără emisiunea iubită de toţi românii

Nu doar Andreea Mantea va fi înlocuită, ci și Bursucu. Locul prezentatorului va fi luat de Mihai Mitoșeru. Acesta este nerăbdător să ia parte la acest proiect, să călătorească prin toată țara și să se distreze la cele mai frumoase nunți din țara noastră.

„Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd!

Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute; ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile. Așadar, să dăm startul la petreceri!

Îi invit pe toți cei care își doresc să ne aibă aproape la cel mai important eveniment din viața lor să ne dea de veste, înscriindu-se pe pagina [email protected]  .Venim cu drag la nuntă și vă promitem o petrecere de pomină!”, a spus Mihai Mitoșeru.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...