Andreea Mantea, pregătită să semneze cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta, înlocuiește o vedetă a postului

Stan Filon 01.03.2021, 14:55
Andreea Mantea, pregătită să semneze cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta, înlocuiește o vedetă a postului

Andreea Mantea se află în tratative avansate cu Antena 1 pentr o emisiune foarte îndrăgită de telespectatori. După ce a renunțat la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, vedeta se pare că nu prea este mulțumită de noul ei proiect, “Trăiri alături de Andreea Mantea”, așa că își pregătește plecarea.

Andreea Mantea vrea să semneze cu Antena 1

Potrivit cancan.ro, Andreea Mantea se află în pline negocieri cu șefii Antena 1. Tratativele durează de ceva timp și s-ar putea prelungi, ținând cont că este o emisiune importantă pentru trust, dar și pretențiile frumoasei brunete. Negocierile dintre Andreea Mantea i Antena 1 se duc pentru postul de prezentatoare a emisiunii ”Mireasa”, unde vedeta s-ar potri perfect.

Andreea Mantea este la ani lumină distanță de primul ei job. Vedeta a acordat un interviu în care a povestit cum și-a câștigat primii bani. Era foarte mică, la liceu, dar dorea să aibă banii ei pentru rochițe, poșete și alte chestii importante pentru acea vârstă.

Andreea Mantea vrea sa semneze cu Antena 1
Andreea Mantea vrea sa semneze cu Antena 1

A lucrat ca picoliță

 “Pe la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu.

Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: «Da». Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a povestit vedeta într-un interviu mai vechi, acordat Revistei Formula As.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...