Andreea Mantea, despre motivul pentru care pare însărcinată mai mereu. De ce boală suferă vedeta

Ana Anitoiu, Ana Chivu 22.05.2021, 12:40

Andreea Mantea s-a săturat să fie întrebată de fani dacă este însărcinată din nou și a explicat motivul pentru care pare mai mereu că are burtică de gravidă. Vedeta a spus că nu se pregătește să devină mamă pentru cea de-a doua oară și că nu este vorba despre kilograme în plus, ci despre o anumită boală.

Motivul pentru care Andreea Mantea pare însărcinată mai mereu

Andreea Mantea a obosit să tot fie întrebată de fani dacă este însărcinată. Frumoasa brunetă a recunoscut că nu consideră că are o siluetă de invidiat, dar a explicat că abdomenul ei ușor umflat nu este cauzat de o nouă sarcină sau de țesut adipos în exces, ci de o problemă medicală.

”Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… Pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

Andreea Mantea, despre motivul pentru care pare insarcinata mai mereu. De ce boala sufera vedeta
Andreea Mantea

Andreea Mantea, despre o nouă sarcină

De asemenea, dacă tot a atins subiectul unei noi sarcini, Andreea Mantea a lămurit lucrurile. Vedeta, care are un fiu în vârstă de cinci ani, din relația ei cu Cristi Mitrea, a dezvăluit că deocamdată nu își dorește încă un copil. Însă, frumoasa brunetă a precizat că în viitor ar putea deveni din nou mamă.

”Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai spus Andreea Mantea, care are o relație amoroasă cu un bărbat a cărui identitate nu a dezvăluit-o.

Andreea Mantea, despre motivul pentru care păstrează discreția în privința iubitului ei

Vedeta a declarat în urmă cu ceva timp că stă foarte bine la capitolul iubire. Andreea Mantea a spus că iubește și se simte iubită la o ”intensitate extrem de mare”. Anterior, frumoasa brunetă a explicat de ce nu dezvăluie identitatea partenerului ei.

“Nu-l ascund! Pur şi simplu am ales să nu mai vorbesc despre viaţa mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine şi maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de poveşti d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur şi simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, şi anume să-l cresc pe David. Îmi e bine aşa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a spus Andreea Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe