Andreea Mantea, răsfăţată de iubitul misterios de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce cadou a primit vedeta

Ana Anitoiu 14.02.2021, 19:20

Andreea Mantea a fost răsfăţată de iubitul ei misterios, duminică, de Ziua Îndrăgostiţilor sau Valentine’s Day. Vedeta a fost atât de încântată de cadoul pe care l-a primit de la partenerul ei încât l-a arătat și fanilor ei, pe internet.

Ce cadou a primit Andreea Mantea de la iubitul ei misterios

Andreea Mantea se bucură de o poveste de dragoste minunată. S-a și logodit, dar a ales să nu își expună iubitul prea mult. În postările ei e internet, misteriosul bărbat obișnuiește să apară discret, doar cu o mână sau doar cu silueta. De data aceasta, partenerul vedetei a apărut cu un mesaj romantic pe care i l-a scris.

Mai exact, iubitul Andreei Mantea i-a oferit vedetei un buchet superb de trandafiri roșii de Ziua Îndrăgostiților, în care n-a uitat să scrie și câteva cuvinte emoționante. ”Pentru că mă îndrăgostesc și sunt îndrăgostit de tine, în fiecare clipă, din momentul în care te-am cunoscut”, i-a scris el splendidei brunete.

Andreea Mantea, rasfatata de iubitul misterios de Ziua Indragostitilor. Ce cadou a primit vedeta
Ce surpriza a primit Andreea Mantea de la iubitul ei, de Ziua Indragostitilor

Andreea Mantea, despre motivul pentru care nu își arată iubitul

Întrucât a fost criticată de fanii ei că își ascunde iubitul, Andreea Mantea a ținut să explice, anterior, motivul pentru care preferă să fie cât mai discretă în ceea ce îl privește. Vedeta a precizat că nu îl ascunde pe bărbatul de lângă ea, ci pur și simplu s-a hotărât să nu mai vorbească despre viața ei personală.

“Nu-l ascund! Pur şi simplu am ales să nu mai vorbesc despre viaţa mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine şi maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de poveşti d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur şi simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, şi anume să-l cresc pe David. Îmi e bine aşa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a spus Andreea Mantea într-un clip pe care l-a publicat pe canalul ei de YouTube.

Andreea Mantea va mai avea un copil?

Recent, în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată de Kanal D, bruneta s-a dat de gol că ar vrea să mai aibă un copil. Vedeta a făcut dezvăluirea în timp ce își aranja numeroasele perechi de cercei pe care le are, în prezența fiului ei, pe care îl are din relația ei cu Cristian Mitrea. ”Știu că nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetiță și o să îi las cerceii mei”, a spus ea.

Când a auzit ce dorință are mama lui, fiul Andreei Mantea nu a sărit de bucurie. Micul David n-a fost foarte impresionat de ideea de a avea o surioară și a avut o replică amuzantă pentru mama lui. ”Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica!”, i-a spus băiatul vedetei. ”Păi nu te doare burtica de la bebeluș”, l-a lămurit ea.

Urmăriți Impact.ro și pe