Andreea Mantea a început să plângă deși toată lumea o vedea. Cum a răspuns acuzelor. ”Le-am și uitat numărul”

Andreea Bisinicu 27.01.2021, 14:30
Andreea Mantea a început să plângă deși toată lumea o vedea. Cum a răspuns acuzelor. ”Le-am și uitat numărul”

Reacția Andreei Mantea după ce a fost acuzată că maltratează animelele. Andreea Mantea a început să plângă deși toată lumea o vedea. Cine a dezamăgit-o pe frumoasa brunetă de la Kanal D și cum a răspuns acuzelor. ”Le-am și uitat numărul”. Cine sunt persoanele care au supărat-o pe fosta prezentatoare TV de la Puterea Dragostei.

Reacția Andreei Mantea după ce a fost acuzată că maltratează animelele

E tânără, frumoasă, cu o carieră de succes în domeniul televiziunii și un băiețel superb, care fură inimile oricui îl privește. Pe lângă astea, Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Cu toate acestea, frumoasa brunetă nu este pe deplin fericită și trece prin momente grele. Cine a dezamăgit-o pe fosta Burlăciță de la Antena 1? Focoasa moderatoare de la Kanal D nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a dezvăluit totul pe rețelele sociale.

Recent, Andreea Mantea a fost criticată în mediul online că își tratează urât animalul de companie. Bruneta a fost revoltată de aceste acuzații, mai ales că este o mare iubitoare de animale și nu le-ar face niciodată rău, în special motanului său, de care este foarte atașată. Prezentatoarea TV nu a mai rezistat și a transmis un mesaj tuturor celor care au jignit-o:

„Fac acest video în urma mesajelor, a unora dintre voi, care au avut curajul să mă acuze de ”maltratarea unuia dintre pisicii mei, mai exact Tobi. Stau și mă întreb dacă l-am maltratat de ce stă acum lângă mine și toarce cu atâta drag. Vorbim despre faptul că eu îl am pe Tobi de nouă ani. L-am salvat de pe stradă, nu este vreo rasă de nu știu care. Este o rasă europeană, cum îmi place mie să-i spun, adică este un maidanez. Iar pe Blondi, aici de față și el, care și el toarce la fel de tare și cred că iubitorii de animale și cei care cunosc animalele foarte bine știu ce înseamnă atunci când toarce un pisic”, a declarat Andreea Mantea într-un videoclip urcat pe rețelele sociale.

Andreea Mantea a inchis gura carcotasilor care au acuzat-o ca si-ar maltrata animalul de companie
Andreea Mantea a inchis gura carcotasilor care au acuzat-o ca si-ar maltrata animalul de companie

Andreea Mantea a salvat multe animale de la marginea drumului

Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, Andreea Mantea a povestit cum a salvat motanul de pe străzi, atunci când era numai un pisoi de câteva săptămâni. Bruneta nu îi iartă pe cei care au acuzat-o de lucruri atât de dureși apelează la conștiința fiecăruia. Ba mai mult de atât, vedeta le-a povestit urmăritorilor săi că iubește atât de mult animalele încât a salvat foarte mulți câini de la moarte, culegându-i de pe străzi sau din câmp, pentru a-i duce la adăposturi.

„Nu am știut cum să-l adun de pe un câmp, după ce a fost mâncat aproape de niște câini. Nu vreau să-mi iau osândă în fața lui Dumnezeu din cauza voastră, pentru că nu meritați. Dar pentru că trebuie să vă fac să înțelegeți și pentru că trebuie să vă fac să mă cunoașteți cu adevărat, eu nu maltratez animale, eu salvez animale, eu am salvat extrem de mulți câini, le-am uitat numărul, sunt peste treizeci.”, le-a mărturisit Andreea Mantea urmăritorilor săi de pe Instagram și Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe