Andreea Antonescu, datoare vândută! De ce a fost dată în judecată alături de fostul soț

Stan Filon 29.05.2023, 12:14

Andreea Antonescu și primul ei soț, Traian Spak, sunt chemați în judecată pentru a-și plăti o datorie destul de veche. Cei doi au divorțat recent, însă au rămas în relații bune, mai ales că au un copil împreună. Sienna, fiica lor, a decis recent să se mute în Statele Unite ale Americii, alături de tatăl său.

Andreea Antonescu, datoare vândută

Andreea Antonescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este sub lumina reflectoarelor de zeci de ani, de când a format trupa Andre, împreună cu Andreea Bălan. Viața amoroasă a celebrei cântărețe a fost însă una destul de zbuciumată.

În urmă cu mai bine de 3 ani, Andreea Antonescu anunța că se desparte de soțul ei, Traian Spak, care stătea mai mult în America. Într-un final, distanța și-a spus cuvântul și vedeta a anunțat că se separă de tatăl fiicei sale. Artista a mărturisit că relația dintre ea și Traian Spak continuă să fie una foarte bună, ba chiar recunoaște că Traian este cel mai bun prieten al său.

Andreea Antonescu, datoare vanduta
Andreea Antonescu, datoare vanduta

Obiectul procesului este „Litigii cu profesioniștii”

După divorțul de tatăl fetiței sale cele mari, Andreea și-a refăcut viața alaturi de Victor Vrînceanu, și alături de acesta mai are o fetița. Vedeta a avut grijă ca divorțul să se pronunțe înainte de a o naște pe cea de-a doua ei fiică. Cu toate acestea, noua poveste de dragoste a durat doar doi ani. Separarea a venit la doar câteva luni după nașterea celei de-a doua fetițe a Andreei Antonescu.

Cu toate că nu mai formează un cuplu, acum s-a aflat că Andreea Antonescu și Traian Spak mai au lucruri de rezolvat în țară. mai exact, au de plătit o datorie mai veche, după cum apare pe instanțele de judecată. Cei doi au fost chemați în instanță pentru plata unei datorii, iar obiectul procesului este  „Litigii cu profesioniștii”. Mai exact, cei doi au fost chemați în judecată de o firma care se ocupă de colectarea celulelor stem.

Ținând cont de faptul că Sienna are 12 ani, datoria este una destul de veche. Mai exact, cei doi au de plată suma de 1643 de lei către firma de colectare a celulelor stem.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...