VIDEO EXCLUSIV

Chinul prin care a trecut Andreea Antonescu după naștere. Vedeta a recunoscut totul: „Sunt șocată” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 17.05.2023, 22:57

În timpul sarcinii, dar și după naștere, multe mămici se pot confrunta cu probleme de greutate. Andreea Antonescu este însă un caz fericit! Artista a trecut prin două nașteri, dar arată ca trasă prin inel, fără să depună prea mult efort. Nu mulți știu că Andreea Antonescu a trecut printr-o periodă în care a făcut foamea, la propriu, în urmă cu un deceniu. Motivul este incredibil! Vedeta ne-a dat toate detaliile, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Secretul unui trup perfect

Andreea Antonescu are un trup de invidiat și nici nu este de mirare, pentru că știm deja că are foarte mare grijă să aibă o condiție fizică perfectă.

Chiar și după două nașteri, artista nu are probleme cu kilogramele în plus. Ba, chiar, la vârsta de 40 de ani, vedeta poate da clasă multor domnișoare de 20 de ani!

Avea 29 de ani când a avut prima naștere și a adus-o pe lume pe fiica sa, Sienna. Andreea recunoaște că în acea perioadă a trebuit să se înfometeze pentru a scăpa de kilogramele care s-au acumulat în timpul sarcinii.

Acum, la vârsta de 40, ea a născut cea de-a doua fetiță, dar vedeta arată, în continuare, țiplă! Andreea Antonescu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Impact.ro, care este secretul unui trup perfect!

Andreea Antonescu nu se consideră un exemplu bun de urmat: “A fost noroc chior!”

Chiar dacă are doar 48 de kilograme, după doar câteva luni de la naștere, Andreea Antonescu nu se consideră un exemplu demn de urmat, în ceea ce privește alimentația.

Artista s-a dat de gol și a spus că nu a făcut niciun efort pentru a se menține: “Sunt slabă, dar mi-ar plăcea să vin și să spun că am ținut un stil de viață sănătos de când am născut și pot fi un exemplu, dar nu e adevărat.

Am avut noroc. A fost noroc chior. Am mâncat ce am vrut eu, atât în sarcină, cât și ulterior, am mâncat orice era permis. Nu am apucat încă să încep sala, deși îmi doresc foarte mult”, ne-a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Citește și Mai vrea Andreea Antonescu și al treilea copil? Răspunsul artistei te va emoționa VIDEO EXCLUSIV!

“Am făcut foamea, efectiv!”

La vârsta de 29 de ani, Andreea Antonescu a adus-o pe lume pe fiica sa, Sienna. Artista recunoaște că a dus o luptă zdravănă cu kilogramele acumulate, atunci, în timpul sarcinii.

Vedeta a făcut eforturi mari pentru a putea slăbi. Ba chiar a apelat la cea mai nerecomandată metodă, înfometarea: “Sunt trasă prin inel și știți că sunt o persoană modestă și sunt șocată că la vârsta de 40 de ani am ajuns să nu mă străduiesc deloc să dau jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

La 29 de ani, m-am îngrășat 21 de kilograme și am făcut foamea, efectiv, ca să pot să slăbesc și să revin la normal în 3 luni de zile”, ne-a mai spus fosta concurentă de la “America Express”.

Video: Daniel Bălan

Citește și Andreea Antonescu, dezvăluiri fără perdea despre pozele pentru adulți. Pictorialul cu care a făcut senzație în România (exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe