Andra, UMILITĂ de Florin Călinescu de faţă cu toată lumea. „Tu nu ai putea să cânţi aşa ceva”

Ana Anitoiu 26.02.2021, 20:43
Andra, UMILITĂ de Florin Călinescu de faţă cu toată lumea. „Tu nu ai putea să cânţi aşa ceva”

Andra a fost umilită de Florin Călinescu de faţă cu toată lumea, în ediția de vineri, 26 februarie, a emisiunii ”Românii au Talent” de la Pro TV. Juratul a spus exact ce a gândit, fără să se preocupe de faptul că și-ar putea jigni colega de platou. La un moment dat, pe fața artistei s-a putut vedea că nu i-a picat deloc bine comentariul lui.

Cum a fost umilită Andra de Florin Călinescu, de față cu toată lumea

Așteptând să intre un nou concurent pe scena emisiunii ”Românii au Talent”, Andra și Andi Moisescu au profitat de pauză ca să se distreze puțin și au început să cânte piesa ”Mai ții minte măi dragă Mărie” a Mariei Lătărețu.

Alexandra Dinu a părut că a apreciat momentul. ”Ah, ce-mi place!”, a spus ea. Fără să participe la moment, Florin Călinescu a făcut un comentariu prin care a lăsat-o mască pe Andra. „Tu, de exemplu, nu ai putea să cânţi «Focul»”, i-a spus el. Surprinsă de aceste cuvinte, cântăreața a întrebat simplu: „Păi, de ce să nu pot?”, insistând că este perfect capabilă să susțină o astfel de piesă. Colegul ei, însă, a rămas de neclintit. „Nu poţi să o cânţi ca Laura (Laura Stoica, n.r.). Nu ai vocea aia de rock. Ea mai trăgea la măsea, mai fuma, trebuie să ai vocea puţin gâjâită”, a spus el.

Andra, UMILITA de Florin Calinescu de fata cu toata lumea.
Andra

Andra, stupefiată de Florin Călinescu

Momentul de la masa juriului emisiunii ”Românii au Talent” nu s-a încheiat aici. Florin Călinescu a continuat cu ideea că Andra nu ar putea să cânte rock, deoarece nu s-ar potrivi acestui gen muzical. Juratul a adus un alt argument, cu care a reușit să o stupefieze pe artistă.

”Ai sânii prea mari pentru rock”, i-a spus el. Pe chipul Andrei s-a putut vedea că nu s-ar fi așteptat la un asemenea comentariu din partea colegului ei din juriul show-ului, dar a încercat să dreagă momentul, spunând cu umor: ”Păi le tăiem”, în timp ce Florin Călinescu părea amuzat. Apoi, cântăreața a lăsat să se vadă printr-o ușoară grimasă că, de fapt, întregul moment a fost puțin deplasat.

Andra, UMILITA de Florin Calinescu de fata cu toata lumea.
Andra

Câți oameni s-au uitat la ediția anterioară a emisiunii ”Românii au Talent”

La ediția de luni, 22 februarie, a emisiunii ”Românii au Talent” s-au uitat peste 2,4 milioane de telespectatori din toată țara. În minutul de maximă audiență, de la 21:42, aproape 3 milioane de români au fost cu ochii pe acest show de la Pro TV.

Concurenții care au impresionat juriul format din Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandra Dinu și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Florian Geanovu, Duo Fătu, Yustin Boroș, Yannis Boroș, Dinamic, MAGITOT, Andrei Ioniță și Oskar Mauricio.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...