Andra, șocată de o glumă a lui Florin Călinescu în finala Românii au talent: ”Vai! Cum să spui asta?”

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 28.05.2021, 22:35

Andra a fost șocată de o glumă a lui Florin Călinescu, vineri seară, în finala Românii au talent. Cântăreței nu i-a venit să creadă ce a auzit din partea colegului ei. Coprezentatorul emisiunii, Pavel Bartoș, nu s-a putut abține și a reacționat la comentariul juratului.

Cu ce glumă a șocat-o Florin Călinescu pe Andra în finala Românii au talent

Florin Călinescu a făcut gluma ce a șocat-o pe Andra după ce pe scena finalei sezonului 11 al emisiunii ”Românii au talent” a intrat Narcisa Ungureanu. Fetița a primit un wild card din partea juraților pentru a ajunge în finală și a cântat cu aceeași bucurie cu care i-a cucerit și în dățile trecute. Pe durata momentului ei, pe fundal au rulat imagini cu maci și peisaje din România.

”Mă gândeam ce frumos arată o narcisă între atâtea maci și între doi macaci”, a spus Florin Călinescu, făcând referire la coprezentatorii Smiley și Pavel Bartoș. ”Vaaai! Cum să spui asta?”, a reacționat Andra. ”Sunt niște maimuțe, haideți (…) Și eu sunt maimuță în zodiacul chinezesc (…) Narcisa, când nu am ce să spun despre talentul cuiva, bat câmpii”, a continuat juratul.

Andra, socata de o gluma a lui Florin Calinescu in finala Romanii au talent
Andra, in finala sezonului 11 al emisiunii Romanii au talent

Cum a reacționat Pavel Bartoș la gluma lui Florin Călinescu

Pavel Bartoș n-a ratat ocazia de a reacționa la gluma pe care a făcut-o Florin Călinescu la adresa lui și a colegului său, Smiley. Coprezentatorul emisiunii ”Românii au talent” a profitat de comentariul Andrei, care a lăudat-o pe Narcisa Ungureanu pentru felul în care s-a prezentat în cadrul show-ului.

”Iubesc energia asta. Știi melodia iubirea schimbă tot? Ei bine, iubirea ta față de muzică, cred că asta te-a adus înapoi în finală, pentru că energia ta e spectaculoasă. Noi, spectatorii, asta vrem să vedem la un artist. Și tu dai atâta bucurie și dragoste, încât mă bucur că tu ai fost alegerea noastră pentru finală”, i-a spus Andra micuței concurente care a cântat muzică populară pe scena emisiunii.

”Andra, ai dreptate că iubirea schimbă tot. Schimbă și doi prezentatori în macaci”, a intervenit Pavel Bartoș, ca să dea o replică la gluma pe care a făcut-o juratul Florin Călinescu.

Narcisa Ungureanu a povestit că nu i-a venit să creadă atunci când fratele ei a anunțat-o că a primit wild card-ul de la juriu, care a trimis-o în finală, împreună cu ceilalți zece concurenți. Ulterior, când a fost convinsă că nu a fost nicio glumă, micuța concurentă a petrecut până la ora 4 dimineața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...