Andra i-a dat replica lui Smiley, la Românii au talent. Cum îşi imaginează artistul viaţa după 11 ani de relaţie. „Stai liniştit, nu se va întâmpla”

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 22.02.2021, 20:50
Andra i-a dat replica lui Smiley, la Românii au talent. Cum îşi imaginează artistul viaţa după 11 ani de relaţie. „Stai liniştit, nu se va întâmpla”

O femeie știe mereu mai bine! Andra i-a dat replica lui Smiley, la Românii au talent. Cu puțin timp înainte de a deveni tată, pentru întâia oară, artistul a spus cum își imaginează viața de cuplu, după 11 ani de relație. Soția lui Cătălin Mărtuță i-a spulberat orice fărâmă de speranță. Ce i-a dezvăluit că nu se va întâmpla vreodată.

Andra i-a dat replica lui Smiley, la Românii au talent. I-a spulberat până și ultima speranță: „Stai liniştit, nu se va întâmpla”

Un moment spectaculos, plin de emoție și extrem de periculos a dus la un schimb de replici savuros la masa juraților. Andra i-a dat replica lui Smiley. Artistul, care îi ținea locul lui Andi Moisescu a explicat cum își imaginează viața după 11 ani de relație, inspirat de doi dintre concurenții ediției de luni, 22 februarie. Maria și Marius Fătu sunt acrobați, parteneri de scenă, dar și de viață.

„Ne-am întâlnit la circ. E mult mai bine să lucrezi cu partenerul tău de viață. Încrederea ajunge la un cu totul alt nivel în cazul ăsta”, au explicat cei doi.

Maria făcea gimnastică de performanță și se pregătea pentru o carieră strălucită. Era încă o copilă în momentul în care viața i-a fost dată complet peste cap. Un accident rutier grav a lăsat-o fără primul său vis. „Am alergat pe o trecere de pietoni, fără să mă asigur. A venit un domn cu o camionetă și m-a luat în plin. Aia a fost… Am stat un an și două luni în recuperare. Nu mai știam nici măcar să merg. Eram imobilizată până la jumătatea pieptului. Îmi luasem gândul complet de la gimnastică, însă o fostă colegă m-a ajutat să dau o probă la circ. Acolo am rămas! A fost o cumpănă din care am avut de învățat toți”, a povestit Maria Fătu.

Pe scena de la Românii au talent, cei doi au executat un exercițiu ce a lăsat sala fără cuvinte. „Fără plasă, fără siguranță, fără nimic. Doar noi și trapezul. Sunt emoții apăsătoare, dar sperăm că o să fie bine”, au spus cei doi.

Andra i-a dat replica lui Smiley, la Românii au talent
Maria și Marius Fătu, la Românii au talent

„A fost un număr horror pentru mine. Foarte, foarte periculos ce faceți”

După ce s-a lăsat tăcerea în timpul numărului lor, în care au îmbinat o forță fizică incredibiă cu gesturi tandre, dovezi clare ale legăturii speciale ce s-a format între doi soți, jurații și spectatorii i-au aplaudat din picioare. După ce a aflat că Maria și Marius sunt soț și soție de trei ani, dar se iubesc de 11, Smiley a făcut o mărturisire amuzantă.

„Dacă așa arată 11 ani de relație, mă gândesc să îmi iau și eu un trapez din ăsta, să mi-l pun în casă…”, însă a fost întrerupt brusc de colega sa de la masa juraților. Andra i-a dat replica lui Smiley, la Românii au talent: „Stai liniștit, nu se va întâmpla. Am 12 ani și nu s-a întâmplat”, a spus soția lui Cătălin Măruță.

Florin Călinescu, vizibil impresionat de ce tocmai se întâmplase pe scena show-ului, a recunoscut că a fost șocat de curajul concurenților: „A fost un număr horror pentru mine. Foarte, foarte periculos ce faceți”, a spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...