Românii au talent Live Video pe Pro TV – ediția de luni, 22 februarie. Trei minute i-au schimbat viața: „Prima mea amintire, când zbieram după fratele meu”

Ioana Bucur 22.02.2021, 22:43

Românii au talent Live Video pe Pro TV – ediția de luni, 22 februarie. Spectacol fără egal la Românii au talent. De la acrobații periculoase, la povești de viață tulburătoare. Cine este concurentul care l-a făcut să plângă pe Florin Călinescu.

Românii au talent Live Video pe Pro TV – ediția de luni, 22 februarie

Update 22:40. „Un minut, trei minute, zece minute îți pot schimba viața…asta se poate întâmpla acum”, spunea Gim, înainte să urce pe scenă. Abandonat de mic, a crescut ptin case de copii și orfelinate. Avea 11 ani când a fugit și a învățat să supraviețuiască singur. Prima lui amintire este o durere ce cu greu ar putea fi descrisă: momentul în care fratele lui, cu care fusese lăsat la orfelinat, a fost înfiat de o familie. Gim și-a strigat durerea pe scena de la Românii au talent. La masa juraților privirile s-au lăsat în pământ. Florin Călinescu părea că nici măcar nu respira, de teamă să nu rateze niciun cuvânt rostit în rap-ul tânărului a cărui poveste de viață este o lecție dură despre supraviețuire.

„Așa e, Gim, lumea nu e egală, iar faptul că tu ai înțeles asta la o vârstă atât de mică este, totuși, în avantajul tău. Bravo! Din versurile tale, înțeleg că ție îți lipsete familia”, i-a spus Andi Moisescu. „Ești adevărat, am simțit fiecare emoție din glasul tău. Mi-a plăcut foarte mult”, a adăugat Andra. „Te-am auzit mai devreme spunând că îți dorești să îți întemiezi o familie și că tu nu ai avut bunici. Te deranjează dacă eu aș fi bunicul tău?”, a spus Florin Călinescu, în lacrimi la Românii au talent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

Update 22:10. Oskar Mauricio i-a ţinut în suspans pe juraţii de la Romanii au talent cu numărul său spectaculos de acrobaţie. ”Mă numesc Oskar Mauricio Rojas Guasca, sunt din Columbia, acum locuiesc în Berlin. Sunt artist și sunt profesor la Școala de Circ din Berlin”, a spus Oskar.

”Cuvintele pălesc în fața talentului tău, dar vreau să simți aprecierea noastră. Deși am mai văzut acrobați, ai ceva special, ești perfect”, a declarat Andra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update 22:00. Andrei Ioniţă, în vârstă de 28 de ani, a venit la Românii au Talent şi l-a făcut pe juratul Florin Călinescu să lăcrimeze de emoţie.
„Mă numesc Andrei Ioniță și vin din Republica Moldova. Am terminat de curând studiile și acum sunt în liber zbor. Am studiat Jurnalism și Științele Comunicării. Nu am făcut școală de muzică sunt autodidact. De mic copil scriam versuri”, a spus concurentul. Artistul de peste Prut i-a impresionat pe juraţi şi a plecat acasă cu patru de „da”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update 21:45. Magitot a revenit la Românii au talent, dupa doi ani. Marius Draguș a câștigat, in 2019, Premiul de Originalitate.

„E pentru prima oară când te văd și mi s-a părut numărul tău mai mult un număr de stand up comedy decât un număr de magie”, a spus Alexandra Dinu. „Eu am râs foarte tare, m-au surprins glumele tale, îmi place ceea ce faci, așa că dă-i bătaie să te cunoască cât mai multă lume și să faci cât mai multe show-uri”, a exclamat Smiley.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update 21:35. Pe scena de la Românii au talent au intrat fetele de la “Dinamica”, o trupă de dans formată din 12 puştoaice. Micuţele talentate au venit din Slobozia pentru a-i impresiona pe juraţi. Şi le-a ieşit, se pare.

„Mamă, tu ai văzut cum a făcut fata asta? Aşa ceva?! Am rămas şocat”, a exclamat Smiley, în timpul momentului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update, ora 21:10. Spectacol la dublu, cu doi frați gemeni adorabili. La doar 12 ani, Yannis și Iustin au făcut senzație pe scenă!

„Vin din Iaşi, am 12 ani şi cânt la ţambal. Cu vocea nu cânt, tatăl meu cântă. Îl am pe fratele meu, Ianis. Şi el cântă, dar la acordeon, o să vină şi el”, a spus Iustin, înainte de a cânta.

Serios, foarte concentrat, puștiul parcă nu mai vedea și nu mai auzea nimic în jurul lui. „Vai de capul meu, ce tare e!”, a exclamat Andra. Florin Călinescu l-a declarat un adevărat vrăjitor, un „Harry Potter al țambalului”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Jurații au crezut că este o glumă, în momentul în care pe scenă și-a făcut apariția un alt „Iustin”, dar care avea un acordeon în brațe. După ce au înțeles că al doilea iustin era, de fapt, fratele său geamăn, Yannis, jurații s-au întrebat de ce nu au împărțit scena. Răspunul puștiului în vârstă de 12 ani a fost savuros: „Fiecare cu treaba lui!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update, ora 20:50. Maria făcea gimnastică de performanță și se pregătea pentru o carieră strălucită. Era încă o copilă în momentul în care viața i-a fost dată complet peste cap. Un accident rutier grav a lăsat-o fără primul său vis. „Am alergat pe o trecere de pietoni, fără să mă asigur. A venit un domn cu o camionetă și m-a luat în plin. Aia a fost… Am stat un an și două luni în recuperare. Nu mai știam nici măcar să merg. Eram imobilizată până la jumătatea pieptului. Îmi luasem gândul complet de la gimnastică, însă o fostă colegă m-a ajutat să dau o probă la circ. Acolo am rămas! A fost o cumpănă din care am avut de învățat toți”, a povestit Maria Fătu.

Florin Călinescu, vizibil impresionat de ce tocmai se întâmplase pe scena show-ului, a recunoscut că a fost șocat de curajul concurenților: „A fost un număr horror pentru mine. Foarte, foarte periculos ce faceți”, a spus el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update, ora 20:40.Florian Geanovu are 21 de ani și a venit la Românii au talent tocmai din Slătioara, Vâlcea. „Frumoasă vârstă”, i-a spus Andi Moisescu, apoi i-a pus o întrebare a cărei răspuns l-a lăsa fără replică: „Cu ce se ocupă un tânăr la 21 de ani?”. Ei bine, Florian este polițist, însă are un talent nebănuit!

„Nu a fost neapărat o chestie pe care mi-am dorit-o de mic…au fost și niște insistențe ale părinților să merg la Școala de Poliție. E o activitate care îmi place și care este extrem de complexă, din punctul meu de vedere. În fiecare zi, dai de ceva nou, cazuri noi, oameni noi, caractere noi, îmi place să folosesc arme…Este, într-adevăr, riscant, dar e și plăcută, pentru mine”, a povestit concurentul.

Atunci când nu poartă uniforma, Florian Geanovu își dedică timpul celeilalte pasiuni: dansul. Avea doar 13 ani când a încercat primii pași. A exersat singur, uicul său îndrumător fiind internetul. Acum, a hotărât să vină la Românii au talent ca să arate ce a reușit să învețe de în toți acești ani și pentru că a vrut să arate că „un polițist poate face și alte lucruri, nu doar să dea amenzi”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Românii au talent Live Video pe Pro TV – ediția de luni, 22 februarie:  „Cuvintele pălesc în fața talentului tău”

Luni seara, fanii show-ului care caută cei mai talentați români se pregătesc să își primească prima doză de emoție și voie bună a săptămânii. Potrivit unui comunicat transmis de PRO TV, ediția de luni, 22 februarie, va aduce pe scenă un moment ce o va cutremura pe Andra. Jurata nu se va putea abține și va sări de pe scaun, în aplauze, uimită de talentul concurentului ce va păși pe scena emisiunii, făcând o mărturisire din suflet: „Cuvintele pălesc în fața talentului tău”, îi va spune artista.

Fără doar și poate, unul dintre cele mai savuroase momente ale ediției va fi reîntoarcerea unui iubit concurent. Numărul său va aduce energia și bună dispoziție în platou.

Românii au talent Live Video pe Pro TV – ediția de luni, 22 februarie. Sezonul cu numărul 11, „o revelație cu privire la numărul oamenilor talentați”

Românii au talent, ediția de vineri, 19 februarie, a dominat clasamentul audiențelor, pe toate segmentele de public și pe întreaga difuzare a show-ului, în intervalul orar 20:27 – 23:02! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 31.1% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 9.8 puncte de rating și 26.3% share. În „Minutul de aur” al ediției, 22:40, aproape 2.9 milioane de români au fost cu ochii pe Românii au talent.

Românii au talent Live Video pe Pro TV – ediția de luni, 22 februarie
Juriu Românii au talent

Atât jurații cât și publicul s-au bucurat de momente incredibile, adevărate demonstrații de forță ale concurenților. Cei care au primit trei sau chiar patru de DA și au trecut în etapa următoare au fost Barbara Konnat, Adrian Stănescu, Florin Rucăreanu, Irina Petrescu, Grupul Tradițional DOR, Angelina Druneva, Duo Nicu și Sorin, EvL Motor Sport, Lucian Colareza, Raluca Răducanu, Aleksandr Bautev și Diana Rad.

Diana Rad, în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, are o voce de înger, așa cum a apreciat jurata Alexandra Dinu. Adolescenta nu are altă pregătire în muzică decât cea pe care o face singură și de orele pe care le petrece cântând la o biserică neoprotestantă, alături de familia ei. Momentul ei a fost unul uluitor. ”Cânți senzațional! Smiley. Ești extrem de talentată și cu ajutorul potrivit vei ajunge foarte departe”, i-a spus Smiley.

„Să nu amâni nicio clipă. Du-te pe drumul acesta. Se simte când omul cântă din suflet. Foarte frumos a fost”, a spus și Andra. „Ai o voce superbă și emoționantă. M-a dus cu gândul la îngeri. Cam așa cred că sună vocea unui îngeri”, a apreciat Alexandra Dinu. „Ascultă-ți părinții și pe Domnul, dar du-te la Conservator la Cluj. Tot lucrarea Domnului o vei face”, a spus și Florin Călinescu, adăugând că această concurentă „are toate datele să încerce făgașul muzicii culte”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...