Andra, glumă deocheată la „Românii au talent”. A învăţat bine de la Florin Călinescu: „Numai la asta ţi-e gândul”

Ioana Bucur 11.02.2022, 22:03
Andra, glumă deocheată la „Românii au talent”. A învăţat bine de la Florin Călinescu: „Numai la asta ţi-e gândul”

Au fost momente spumoase în ediția de vineri a show-ului „Românii au talent”. Andra și-a lăsat colegii din juriu mască, iar motivul a fost chiar o glumă deocheată făcută imediat după numărul călușarilor din Ansamblul „Mugurașii Optași”. Se pare că artista a învățat bine de la Florin Călinescu și pune în aplicare lecțiile după plecarea acestuia. Când a auzit ce a spus, And Moisescu nu s-a mai putut abține.

Andra a făcut  glumă deocheată la „Românii au talent”

Ne-am obișnuit deja cu ideea că show-u continuă și în pauzele dintre filmări, când concurenții se pregătesc emoționați în culise, iar jurații se relaxează, știind că sunt mai puțini ochi pe ei. Ediția de vineri, 11 februarie, ne-a oferit un nou exemplu ce a avut-o în prim-plan pe nimeni alta decât…Andra!

Era evident că artista era stânjenită, rușinată de gluma deocheată pe care o făcuse la adresa unuia dintre călușarii Ansamblului „Mugurașii Optași” din comuna Optași-Măgura din Olt.

Momentul a fost dezbătut cu ai săi colegi de la masa juraților, Andi Moisescu și Dragoș Bucur, imediat după ce concurenții „Românii au talent” au părăsit scena. Andra a început să râdă, amintindu-și gluma piperată pe care i-a adresat-o unuia dintre călușari.

Andra, glumă deocheată la „Românii au talent”. A învăţat bine de la Florin Călinescu: „Numai la asta ţi-e gândul”
Andra

„Am comis-o și de data asta!”

În apărarea sa, jurata a spus că a învățat să facă asemenea comentarii de la fostul coleg Florin Călinescu.

Andra: Am comis-o și de data asta!
Andi Moisescu: Cu ce, tată?
Dragoș Bucur : De ce ai comis-o?
Andra: Am zis… dumneavoastră aveți bâtă?! Și el a zis…o am mare. Și eu am zis…ooo, o aveți mare (râde)!
Andi Moisescu: Băi, dar numai la asta ți-e gândul, măi, Andrușca!
Andra: Nu că mi-e gândul. Doamne ferește! M-a stricat Florin Călinescu la astea (n.r. – glume deocheate).

Un moment încărcat de emoție va fi oferit de un concurent de 84 de ani, care a lucrat în învățământ și va povesti că „nu știe ce-i beția sau țigara”. Pasionat de pescuit, el va veni în fața juraților cu un instrument muzical din care-i place să ofere povești de ascultat. Înainte de a ieși de pe scena „Românii au talent”, el le va oferi, celor care vor ști să asculte, o adevărată lecție de viață în această perioadă dificilă: „Fiți înțelegători cu toții, să fim corecți în viață… că altfel ne ducem…”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...