Își pregătește Florin Călinescu întoarcerea la Pro TV? Cu cine s-a întâlnit vedeta

Ioana Bucur 01.02.2022, 16:12
Își pregătește Florin Călinescu întoarcerea la Pro TV? Cu cine s-a întâlnit vedeta

Își pregătește Florin Călinescu întoarcerea la Pro TV? Numele lui a fost sinonim, multă vreme, cu postul din Pache Protopopescu, iar anunțul plecării sale a fost un adevărat șoc pentru cei care se obișnuieseră să îl vadă la masa juraților de la „Românii au talent”. La mai puțin de un an de la mutarea ce a cutremurat piața media, zvonurile unei reveniri au și apărut. Totul a început cu o întâlnire secretă.

S-ar putea întoarce Florin Călinescu la Pro TV?

„Chestiunea Zilei” și „Românii au talent” sunt două dintre cele mai importante producții din istoria Pro TV și au un numitor comun: Florin Călinescu. Anii petrecuți la televiziunea din Pache Protopopescu l-au făcut unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piața media din România.

Prezentatorul și-a șocat admiratorii, în vara anului 2021, când a anunțat, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că a decis să plece de la Pro TV.

„Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten Adrian (n.r – Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.

Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice”, a declarat Florin Călinescu, despre plecarea sa de la Pro TV.

La scurt după, vedeta anunța că a semnat cu Prima TV, unde s-a întors la formatul late-night, cu emisiunea „Florin Călinescu Show”.

Își pregătește Florin Călinescu întoarcerea la Pro TV? Cu cine s-a întâlnit vedeta
Florin Călinescu

Cu cine s-a întâlnit vedeta

În ultima perioadă, însă, au apărut zvonuri potrivit cărora Florin Călinescu s-ar putea întoarce la Pro TV, după ce fotoreporterii Cancan l-au descoperit la o întâlnire cu Andrei Boncea, unul dintre cei mai vechi reprezentanți ai trustului din Pache Protopopescu.

Cei doi s-au întâlnit într-o cafenea din Capitală, unde discuția părea a fi destul de relaxată, notează jurnaliștii de la sursa citată. Momentan, nu se știe dacă Florin Călinescu se va întoarce sau nu la Pro TV.

Andrei Boncea este soțul Loredanei Groza, având în spate o experiență de douăzeci de ani în cadrul trustului media, fiind implicat în producții precum „Las Fierbinți”, „Băieți buni”, „Atletico Textila”, „Tanti Florica” și multe altele.

Urmăriți Impact.ro și pe