Andra, gafă uriaşă la Românii au talent. Ce a spus jurata unor concurenţi întrece orice imaginaţie

Ioana Bucur, Badea Violeta 23.02.2021, 18:13
Andra, gafă uriaşă la Românii au talent. Ce a spus jurata unor concurenţi întrece orice imaginaţie

Andra, gafă uriașă la Românii au talent. Ce a spus jurata unor concurenți întrece orice imaginație. Încurcați de situația în care au fost puși, după ce tocmai executaseră unul dintre cele mai periculoase numere din istoria emisiunii, cei doi au avut o reacție fabuloasă.

Andra, gafă uriaşă la Românii au talent. Ce a spus jurata unor concurenți

Andra, gafă uriașă la Românii au talent! Au fost câteva minute în care nimeni nu a putut respira la masa juraților. Doi concurenți au făcut spectacol la trapez, fără nicio măsură de protecție. Maria și Marius Fătu au fost senzaționali. Cei doi acrobați au demonstrat la ce performanță uluitoare se poate ajunge, după ani de muncă și antrenament. Numărul executat de ei la trapez a fost o îmbinare perfectă de forță, precizie, dar și gingășie. Una dintre cele mai emoționante mișcări executate de ei, la întâlțime, fără plasă de protecție, a fost un sărut pătimaș ce le-a adus aplauzele publicului. Când a venit momentul jurizării, una dintre întrebările puse de Andra i-a lăsat fără replică.

Andra: Ai fost foarte drăguță cum ai făcut așa. Cine sunteți dragilor?

Maria Fătu: Duo Fătu, Maria și Marius Fătu.

Andra: Deci sunteți frați?

Maria: Căsătoriți

Andra: A… și aveți și copii?

Maria: Nu, din păcate.

Vizibil încurcați de întrebarea juratei, mai ales după sărutul din numărul lor de acrobație, cei doi au încercat să treacă peste gafa uriasă făcută de artistă și să explice, cu zâmbetul pe buze, că sunt, de fapt soț și soție. „Ne-am întâlnit la circ. E mult mai bine să lucrezi cu partenerul tău de viață. Încrederea ajunge la un cu totul alt nivel în cazul ăsta”, au explicat cei doi.

Andra i-a dat replica lui Smiley, la Românii au talent
Maria și Marius Fătu, la Românii au talent

„Fără plasă, fără siguranță, fără nimic. Doar noi și trapezul. Sunt emoții apăsătoare, dar sperăm că o să fie bine”

Maria făcea gimnastică de performanță și se pregătea pentru o carieră strălucită. Era încă o copilă în momentul în care viața i-a fost dată complet peste cap. Un accident rutier grav a lăsat-o fără primul său vis. „Am alergat pe o trecere de pietoni, fără să mă asigur. A venit un domn cu o camionetă și m-a luat în plin. Aia a fost… Am stat un an și două luni în recuperare. Nu mai știam nici măcar să merg. Eram imobilizată până la jumătatea pieptului. Îmi luasem gândul complet de la gimnastică, însă o fostă colegă m-a ajutat să dau o probă la circ. Acolo am rămas! A fost o cumpănă din care am avut de învățat toți”, a povestit Maria Fătu.

Pe scena de la Românii au talent, cei doi au executat un exercițiu ce a lăsat sala fără cuvinte. „Fără plasă, fără siguranță, fără nimic. Doar noi și trapezul. Sunt emoții apăsătoare, dar sperăm că o să fie bine”, au spus concurenții.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...