Andra a aflat lucruri noi despre Măruță chiar pe scena Românii au talent. ”Nu mai spune, că îi scoate ochii acasă”

Iancu Andreea 12.04.2021, 22:01
Andra a aflat lucruri noi despre Măruță chiar pe scena Românii au talent. ”Nu mai spune, că îi scoate ochii acasă”

O adevărată legendă printre vamaioți a urcat pe scena de la Românii au talent în cea de-a 20-a ediție a show-ului de la Pro TV. Constantin Garbiș, cunoscut mai degrabă ca „Jaguarul”, s-a bucurat de mai bine de 30 de ani de prezența turiștilor de la malul mării. În fața juraților însă el a făcut dezvăluiri neașteptate despre fiecare dintre vedete. Astfel, Andra a aflat lucruri noi despre Măruță.

„Jaguarul”, legenda din Vama Veche. Concurentul a adus un aer rock pe scena de la Românii au talent

Rockerul Constantin Garbiș a uimit cu simpla sa prezență în noua ediție a show-ului de la Pro TV. Poate că mulți dintre turiștii care obișnuiau să petreacă verile în Vama Veche l-au și recunoscut. Mai cu seamă că timbrul bărbatului este unul inconfundabil. Pasionat de muzică și devenit între timp o legendă printre vamaioți, „Jaguarul” a ales să readucă rock-ul pe scena Românii au talent și a făcut spectacol doar cu vocea și chitara sa. Totodată, concurentul a adus și zâmbetul pe buze la masa juriului după ce a făcut o serie de dezvăluiri. Astfel, Andra a aflat lucruri noi despre Măruță, soțul său.

Constantin Garbiș este, de fapt, profesor de canto și i-a uimit pe toți când a dezvăluit faptul că are 64 de ani, mai cu seamă că energia sa este în total dezacord cu vârsta din buletin. Acesta este prezent pe străzile din Vama Veche de mai bine de 30 de ani, unde îi încântă pe turiști. De această dată, concurentul a ales să le prezinte juraților o variantă reinterpretată a celebrei piese „Drumurile noastre”, a lui Dan Spătaru.

Constantin Garbiș, concurentul care a făcut dezvăluiri uimitoare despre Cătălin Măruță
Constantin Garbiș, concurentul care a făcut dezvăluiri uimitoare despre Cătălin Măruță

Dezvăluiri inedite despre jurații de la Românii au talent. Andra a aflat lucruri noi despre Măruță

Înainte de a cânta însă, concurentul a decis să se prezinte în fața fiecăruia dintre jurați, despre care și-a amintit câte un moment din viața sa. În urmă cu mai mult timp, „Jaguarul” îl întâlnea pe Andi Moisescu la un eveniment, însă avea și plăcerea de a petrece timpul alături de Cătălin Măruță, soțul Andrei. Cu simțul umorului care îl caracterizează, Pavel Bartoș a reușit să mute atenția de la dezvăluirea lui Contantin Garbiș despre Măruță, iar Andra a surâs de la masa juriului.

Constantin Garbiș: „E prima dată când vă văd live, doamna Andra. Cu Măruță ne-am distrat la Vama Veche.”
Pavel Batoș: „Nu spune, nu spune, că după aia îi scoate ochii acasă.”
Andi Moisescu: „Nu trebuia să spui, omule, că el a zis acasă că se duce la Techirghiol, la Băi.”
Constantin Garbiș: „Atunci, în fine. Haideți, e prea multă vorbă.”

Prestația rockerului a fost apreciată de juriu, care l-a recompensat cu patru de DA pentru modul inedit în care a ales să le reamintească tuturor despre atmosfera din Vama Veche.

Ce voi, băi, băiatule! Ce timbru! Bună treabă! Ești mai mult decât toate, ești parte din istoria de la Vama Veche, ești un spirit, a precizat Andi Moisescu.

Jaguare, aici Taurul. Doresc să încep comentariile pentru că am simțit, așa, fiind din același leandru, că facem parte din aceeași generație. Ăsta este spiritul pe care întotdeauna îl salut. Bravo, respect. Ești, peste artist și toate cele, ești un spirit, a spus și Florin Călinescu după numărul artistului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...