Cătălin Măruţă, fără cuvinte când şi-a văzut fiica plină de sânge pe faţă. Ce i-a spus Eva că s-a întâmplat întrece orice imaginaţie

Stan Filon 01.04.2021, 12:29
Cătălin Măruţă, fără cuvinte când şi-a văzut fiica plină de sânge pe faţă. Ce i-a spus Eva că s-a întâmplat întrece orice imaginaţie

Cătălin Măruță a avut parte de șocul vieții sale, după ce mezina familiei a venit la el plină de sânge, după o glumă proastă făcută de fratele său, David. Eva a bătut frumos la ușă și a cerut voie să intre, însă nu mică i-a fost mirarea prezentatorului de televiziune atunci când și-a văzut fiica plină de sânge la gură.

Cătălin Măruţă a rămas fără cuvinte când şi-a văzut fiica plină de sânge pe faţă

Cătălin Măruță a postat un filmuleț pe Instagram în care le-a arătat fanilor săi cu ce probleme s-a confruntat joi, 1 aprilie. Prezentatorul de televiziune a fost uimit să-și vadă fiica de doar 5 ani plină de sânge. Întrebată cum s-a întâmplat nenorocirea, fetița i-a spus că fratele ei, David, a da-o pur și simplu cu capul de masă.

Din fericire, Cătălin Măruță a înțeles imediat că a fost victima unei păcăleli de 1 aprilie, lucru confirmat cu bucurie imediat de Eva, cât și de David, care avea șervețelul pregătit deja pentru ca sora lui mai mică să-și șteargă ketsup-ul de la gură.

Catalin Maruta, fara cuvinte cand si-a vazut fiica plina de sange pe fata
Catalin Maruta, fara cuvinte cand si-a vazut fiica plina de sange pe fata

Copiii ar putea avea de suferit din cauza mediatizării lor

Imediat după farsa pe care i-a jucat-o tatălui său, Eva a plecat spre grădiniță, dusă de mama ei, Andra. Cântăreața a vorbit în trecut despre cariera copiilor săi pe care aceștia vor să o adopte. Cei doi copii ai cuplului sunt deja vedete cunoscute în lumea vlogger-ilor.

Paginile copiilor Andrei au fost înregistrate de părinţi la puţin timp după naştere, pentru a evita folosirea numelor lor fără acord şi în scopuri ilicite, cum ar fi concursuri false sau fake news. Micuța Eva are șanse reale să devină vlogger cu acte-n regulă, deoarece are un succes nebun în rândul fanilor. Un video al micuţei a depăşit la 9 milioane de persoane reach în mediul online şi a obţinut, în medie, 420.000 de like-uri pe postare.

Expunerea de care au parte cei doi copii ai Andrei și ai lui Cătălin Măruță ar putea să se întoarcă împotriva lor, însă. Un vlogger renumit spune că micuții ar putea avea de suferit, pe termen lung.

“Ar trebui să nu punem poze pe internet cu copiii noștri pentru că odată ce-am pus lucruri pe internet, ele nu mai sunt sub controlul nostru. Pentru că ce ni se pare drăguț acum, s-ar putea peste 20 de ani să li se pară lor ridicol (în cel mai bun caz). Pentru că e periculos (pentru copii, pe termen scurt, mediu și și lung), pentru că nu e elegant să ignori dreptul altei persoane la propria imagine, pentru că îi construiești fără să vrei un întreg profil online care s-ar putea să nu-l bucure când va crește și pe care, surpriză, s-ar putea să nu-l poți șterge în întregime niciodată. Pentru că nu e în regulă să iei în numele lui astfel de decizii cu efecte permanente și parțial necunoscute”, a declarat Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută sub numele de Prințesa Urbană, pe blogul ei oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...