VIDEO EXCLUSIV

Anca Serea a mers în vacanță cu copiii, fără Adrian Sînă. Artistul lipsește și în prima zi de școală a micuților. Ce se întâmplă cu familia lor / VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 31.08.2022, 12:41

Anca Serea, supranumită și mama eroină din showbiz, se descurcă în orice situație cu copiii. Vedeta a bifat cu 5 din cei 6 moștenitori o vacanță la Viena, chiar dacă soțul ei, Adrian Sînă nu i-a putut fi alături, fiind într-un turneu în India. Despre călătoria cu copiii În Austria, dar și despre începutul școalii am vorbit cu Anca Serea în interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro. Marți seara, la Mega Mall, vedeta a dat startul campaniei de strângere de cărți pentru copiii din mediile defavorizate. Soția lui Adrian Sînă, în calitate de ambasador World Vision, a prezentat evenimentul și a donat alături de Ava și Moise, 3 cărți. Campania se desfășoară până pe 21 septembrie.

„Din păcate, trebuie să mai lucrez la această metodă de organizare”

  • Anca, tocmai ai revenit din vacanța de la Viena, cum a fost?

A fost o vacanță mult așteptată și binemeritată, împreună cu cei 5 copii ai mei, inclusiv cu David. A fost o vacanță foarte frumoasă, pentru că de fiecare dată când suntem cu toți, lucru care se întâmplă mai rar, pentru că David este plecat, mă bucură foarte mult și îmi place că se sudează cumva mai mult relațiile între frați și David este super matur, ne-am descurcat foarte bine. Debutul a fost mai greu pentru că am pornit undeva pe la ora 16.00 din București și am făcut foarte mult. În mod normal facem cam 9-10 ore până la Viena, dar de data asta, din păcate, au fost cele două accidente de pe Valea Oltului și am stat în trafic 4 ore pentru cei 3 km. Dar asta este, slavă Domnului că am ajuns cu bine. Și astăzi am avut doar două ore jumate de somn, pentru că am ajuns la ora 7.00 dimineața.

  • Ați renunțat la călătoria cu trenul în favoarea mașinii de data asta. De ce?

Da, pentru că și cu trenul ultima dată, din păcate, a trebuit să coborâm datorită refugiaților și a faptului că nu aveau documentele, am stat în vamă foarte mult. A trebuit să coborâm în Ungaria și era 5 dimineața și a fost destul de greu. Am zis să încercăm și varianta cu mașina, dacă cu avionul nu mai circul.

  • Cum vă descurcați cu bagajele? Voi sunteți mulți și mă gândesc că și bagajele sunt pe măsură.

Din păcate, trebuie să mai lucrez la această metodă de organizare, fiindcă trebuie să recunosc, îmi place să fiu o mamă precaută și mi-a prins bine. Când am plecat din București erau aproape 40 de grade, la Viena a plouat, a fost un pic mai răcoare, aveam și gecile de ploaie și am fost pregătiți. Greu, sincer. Ieri, când a trebuit să fac bagajele, David nu era, a mers să petreacă o seară cu prietenii lui care studiază acolo la Viena și m-am luptat cu două valize. La un moment dat nu mai puteam să mai trag fermoarele, pentru că erau arhipline. M-am supărat și am găsit o sacoșă mare și am băgat tot ce am prins. Asta e, dar m-am obișnuit, acesta este ritmul nostru, nu mă plâng, e frumos când ești cu copiii. Cred că până la urmă asta este esența vieții.

Adrian Sînă lipsește în prima zi de școală a micuților

  • Adrian nu a fost cu voi în vacanță?

Adrian este într-un turneu de 10 zile în India și o să vină, din păcate, după prima zi de școală, pe 6 septembrie.

  • Deci vei fi singură cu cei 4 copii în prima zi de școală.

Da, cu cei 4 școlari. De fapt sunt cu 6, pentru că este și Leah și este și David. Este o premieră că Leah va merge și ea la grădiniță, a făcut 3 ani.

  • David mai rămâne în țară până în octombrie? Vei merge și cu el la deschiderea noului an universitar în Olanda?

O să mai rămână până pe 15 septembrie. Poate îl conving cumva să mai rămână, pentru că tare mi-e drag să fie acasă, dar cum vrea el. Da, el și-a manifestat această dorință. E frumos, sunt amintiri cu care rămânem și de fiecare dată eu sunt super emoționată. Și eu și ei, le transmit emoțiile. Am un regret mare că școala începe pe 5 septembrie în loc de 15, aș mai fi vrut să ne mai distrăm un pic și să mai călătorim, dar asta este, ne supunem regulilor.

Anca Serea a mers în vacanță cu copiii, fără Adrian Sînă. Artistul lipsește și în prima zi de școală a micuților. Ce se întâmplă cu familia lor VIDEO EXCLUSIV

  • Sunt copiii cu bateriile încărcate după vacanța asta?

Da, așa și așa. Am încercat să și lucrăm un pic, adică nu s-au culcat chiar pe o ureche de tot, au avut o profesoară foarte drăguță care a venit acasă și a mai lucrat cu ei, am mai lucrat și eu cu ei. Ritmul l-am susținut, pentru că sunt de părere că copiii trebuiesc un pic antrenați și atunci când nu merg la școală, dar nu exagerat.

Aș minți să spun că își doresc, singura este Ava care astăzi țipa prin casă: “Vreau să înceapă școala mai repede pentru că mă plictisesc”. Doamne ferește, ești copil model! Ava chiar este un copil foarte bun, acum trece în clasa a doua, este un copil dedicat actului educațional, chiar mă mândresc cu ea. Băieții mai puțin, cum sunt băieții mai comozi, dar fetele sunt foarte muncitoare și foarte serioase.

Cea mai frumoasă amintire de când era elevă

  • Suntem la un eveniment de strângere de cărți pentru copiii defavorizați. Cum era pentru tine începutul școlii?

Întotdeauna super emoționant, eram la fel ca și Ava, îmi doream să merg la școală, chiar dacă nu erau condițiile precum cele pe care le au copiii noștri acum. Am niște amintiri foarte frumoase. Și iată că cei de la World Vision astăzi m-au adus din nou pe băncile școlii împreună cu copiii.

  • Cea mai frumoasă amintire din perioada în care erai elevă care ar fi?

Începutul școlii, primul clopoțel, dorul acela să îmi revăd colegii, învățătoarea, clasele I- IV au fost întotdeauna speciale pentru mine, am fost un copil silitor.

  • Ai fost Miss Boboc?

Da, am fost și Miss Boboc, am fost la mai multe categorii de miss, dar nu contează, că nu m-a ajutat cu nimic. Fetelor, puneți mâna pe carte, că totul e trecător! Succes la școală tuturor și să veniți la Mega Mall să donați rechizite și cărți! E foarte important.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe