Adrian Sînă a acceptat să cânte la o nuntă în Pakistan. Ce a putut să pățească acolo soțul Ancăi Serea

Nicu Stan 15.11.2021, 10:37
Adrian Sînă a acceptat să cânte la o nuntă în Pakistan. Ce a putut să pățească acolo soțul Ancăi Serea

Adrian Sînă este un cântăreț iubit în România, însă este la fel de apreciat și în străinătate. Astfel, soțul Ancăi Serea a ajuns să fie solicitat să cânte la o nuntă în Pakistan, țară în care vocea îndrăgitului interpret răsună de foarte multe ori la radio. Ce a putut să pățească acolo soțul Ancăi Serea.

Adrian Sână, experiență de neuitat în Pakistan, acolo unde a fost invitat să cânte la o nuntă. Ce a pățit artistul

Adrian Sînă are succes pe plan muzical, iar talentul lui a ajuns să fie recunoscut chiar și în Pakistan, acolo unde a fost invitat recent să cânte la o nuntă. Adrian Sînă a fost complet surprins de tot ce a trăit acolo.

Adrian Sînă a fost invitat să întrețină atmosfera la o nuntă fastuoasă din orașul Lahore. Nunta a avut loc într-un hotel de vis, într-o locație de lux, unde cei doi tineri îndrăgostiți s-au căsătorit în prezența familiilor lor, prietenilor, precum și a apropiaților.

Adrian Sina la nunta in Pakistan
Adrian Sina la nunta in Pakistan

Adrian Sînă, visul mirilor să le cânte la nuntă

Au insistat ca la nuntă să le cânte chiar Adrian Sînă, ale cărui melodii se aud des la radiourile de acolo.

Astfel, visul mirilor a devenit realitate, Adrian Sînă interpretând mai multe melodii, printre care și cele ale trupei Akcent. Mare i-a fost mirarea lui Adrian Sînă când toți cei prezenți cântau alături de el, aceștia șiind toate versurile în română.

Adrian Sînă parcă a trăit un vis

”Cu siguranța unul dintre cele mai spectaculoase momente din carieră mea, o nuntă superbă în Lahore. Parcă am visat, parcă am fost într-un film la Bollywood… #akcentlive #mypassion”, a transmis artistul pe rețelele de socializare.

Adrian Sînă a postat și pe contul personal de Instagram un clip video. Artistul a filmat-o pe mireasă, pe ginerică, dar și pe toți ceilalți nuntași care cântau alături de el. De asemenea, în urmă cu ceva vreme, Adrian Sînă a susținut și concerte în Pakistan.

Adrian Sînă s-a reprofilat în pandemia de covid

Pe de altă parte, Adrian Sînă s-a reprofilat în pandemia de coronavirus. A lăsat muzica pe planul doi în viața lui și s-a apucat de afaceri împreună cu Anca Serea. Cîntărețul, fostul membru al trupei Akcent, a povestit cu ce se ocupă în prezent și ce timp îi mai rămâne pentru muzică.

”Cosmeticele îmi ocupă 80% din timp, iar muzica, doar 20%. Acum ne ocupăm de firma noastră online de cosmetice. Am muncit mai mult în pandemie decât în timpuri normale într-un alt domeniu. Împreună cu Anca am deschis un brand de cosmetice şi am lucrat foarte mult la proiectul acesta”, a spus Adrian Sână, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe