Anamaria Prodan și Reghecampf, împreună pentru prima oară de la zvonurile despre divorț. Imaginile spun totul

Andrei Cezar 04.10.2021, 17:22
Anamaria Prodan și Reghecampf, împreună pentru prima oară de la zvonurile despre divorț. Imaginile spun totul

În ultima perioadă au curs râuri de cerneală în presa tabloidă despre eventualul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Nu de puține ori însă sexy-impresara a negat aceste zvonuri și a spus că, de fapt, căsnicia lor merge înainte, cu bune și cu rele. Și pentru a le demonstra tuturor că adevărul este de partea ei, Anamaria Prodan a arătat o dovadă incontestabilă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au apărut împreună pentru prima dată de la apariția zvonurilor de divorț

Zvonurile că Laurențiu Reghecampf ar avea o relație extraconjugală au creat un ecou puternic în presa din România. Au fost publicate inclusiv imagini în care antrenorul Universității Craiova ar fi apărut, alături de două tinere și un amic de-al său, pe o barcă în Delta Dunării.

Cu dovezile pe masă, soția tehnicianului nu a recunoscut că în căsnicia lor ar fi apărut probleme. Și cum zvonurile unui eventual divorț au luat o amploare tot mai mare, Anamaria Prodan s-a văzut nevoită să explice cum stau, de fapt, lucrurile între ea și soțul ei.

Sexy-impresara a negat în toată această perioadă că va divorța de Laurențiu Reghecampf, deși separarea părea iminentă. Și pentru a închide gura lumii, femeia de afaceri a oferit recent o mostră de adevăr privind relația dintre cei doi.

Anamaria Prodan a distribuit pe rețelele de socializare un videoclip în care apare alături de soțul ei la o petrecere. Ambii au fost surprinși dansând unul lângă altul, iar cel mai important detaliu este că par la fel de fericiți ca în vremurile ”bune”, semn că între soții Prodan-Reghecampf lucrurile încep să reintre pe un făgaș normal.

Cariera lui ”Reghe” afectată de scandalul presupuselor amante

Înainte de partida din etapa a 11-a dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova (0-2), Adrian Mititelu Jr. l-a luat și el în colimator pe Reghecampf pentru presupusele amante.

În ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, i-a transmis Mititelu Junior lui Laurențiu Reghecampf.

În apărarea antrenorului a sărit chiar soția sa. Anamaria Prodan a condamnat limbajul finanțatorului de la FC U Craiova. 

Ce urât. În sport, decenţa şi respectul trebuie să domnească ! De asta suntem unde suntem! Păcat! Reghecampf este numărul 1. Amante, prostituate şi beţiile îi sunt străine. Dar cui îi pasă de aşa ceva? Gura lumii nici pământul nu o astupă. Prostituate sau amante au oamenii mici şi foarte slabi! Niciodată soţul meu nu a avut aşa ceva. Le detestă! A ridicat generaţii de fotbalişti şi i-a învăţat că familia este cel mai sfânt şi frumos lucru de pe pământ. Soţul meu este cel mai puternic bărbat. Cel mai mândru bărbat. Cel mai bun tată din Univers. Tati, noi te iubim enorm. Îţi urăm baftă multă, eşti prea mare să te uiţi în stânga şi în dreapta. Te iubim, soarele nostru„, a fost reacţia furioasă a Anamariei Prodan pe reţelele sociale.