Cariera lui Laurenţiu Reghecampf afectată de scandalul din viaţa amoroasă. Antrenorul atacat dur: „Să îsi vadă de amantele lui”

Andrei Cezar 01.10.2021, 12:40
Cariera lui Laurenţiu Reghecampf afectată de scandalul din viaţa amoroasă. Antrenorul atacat dur: „Să îsi vadă de amantele lui”

FCU Craiova și CSU Craiova se vor înfrunta duminică, în etapa a 11-a a Ligii 1, de la ora 21, pe stadionul ion Oblemenco. Războiul declarațiilor dintre cele două echipe rivale a ajuns la un nivel de mahala. Supărat că rivalii săi de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf, care au spus despre FCU că nu dorește să joace meciul cu suporteri în tribune pentru că ar avea mai puțini fani decât CSU, Adrian Mititelul jr. a reacționat într-un mod icalificabil.

Adrian Mititelu Jr., atac incalificabil la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, a declarat, într-o conferință de presă susținută ieri, că FCU Craiova 1948 nu își dorește ca derby-ul din Bănie să fie jucat cu spectatori pentru că echipa finanțată de Adrian Mititelu ar avea mai puțini suporteri față de Universitatea Craiova.

Rămas stăpân pe destinele echipei FCU Craiova 1948 după ce tatăl său a fost încarcerat, Mititelul Jr. duce războiul declarațiilor din Liga 1 la un alt nivel, unul suburban cu atacuri la viețile personale ale rivalilor. El a izbucnit, la auzul declarațiilor lui Reghecampf, și i-a jignit atât pe ”Reghe” cât și pe patronul de la CSU, Mihai Rotaru.

Aș vrea să clarific anumite speculații. Clubul nostru nu boicotează intrarea suporterilor pe stadion. Așa cum a declarat și președintele CNCD, Csaba Asztalos, certificatul verde și diferențierea vaccinați-nevaccinați sunt în afara legii. Masa noastră de suporteri și ultrașii din Peluza Sud fac parte din cei 70% de români nevaccinați. În România nu există absolut nicăieri scris ce se întâmplă în cazul în care se depășește pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Ce aberează Rotaru și Reghecampf sunt povești”, a spus finanțatorul lui FCU Craiova pentru GSP.

Cariera lui Laurentiu Reghecampf afectata de scandalul din viata amoroasa. Antrenorul atacat dur:
Cariera lui Laurentiu Reghecampf afectata de scandalul din viata amoroasa. Antrenorul atacat dur: „Sa isi vada de amantele lui”

Mititelu Jr.: ”Rotaru, pitic frustrat cu dinții calcaroși. Reghecampf să își vadă de amantele prostituate”

Adrian Mititelu Jr. i-a jignit pe Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf, susținând că aceștia „delirează”.

Când noi aveam 30.000 de suporteri pe stadion, Rotaru lua bani cu dobândă de la Mircea Sandu. Este un pitic grizonat și frustrat, cu dinți calcaroși. Iar în ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, a conchis Adrian Mititelu Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe