Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce a văzut ultima imagine cu Laurențiu Reghecampf. „Cea mai mare greșeală”

Stan Filon 05.09.2022, 18:52
Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce a văzut ultima imagine cu Laurențiu Reghecampf. „Cea mai mare greșeală”

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce a văzut ultima imagine cu Laurențiu Reghecampf, soțul cu care se află în plin proces de divorț. Cel puțin așa reiese din ultima postare făcută de Anamaria Prodan pe rețelele sociale, imediat după ce soțul său din acte a publicat o fotografie alături de actuala sa parteneră de viață, Corina Caciuc, care l-a făcut recent din nou tată pe celebrul antrenor.

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce a văzut ultima imagine cu Laurențiu Reghecampf

Așadar, antrenorul Laurențiu Reghecampf a reușit să o enerveze din nou pe soția sa din acte, pe celebra Anamaria Prodan. Asta după ce cei doi s-au întâlnit recent la ziua de naștere a fiului lor, Bebeto. Au petrecut ceva timp împreună și păreau că s-au simțit bine, cel puțin de dragul copilului. Oricum, nu au fost incidente neplăcute.

Acum însă, celebrul antrenor a postat câteva fotografii pe o rețea socială, în care apare alături de actuala sa parteneră de viață, Corina Caciuc. În acest weekend, proaspeții părinți au avut parte de o escapadă romantică și s-au fotografiat în ipostaze tandre, la piscină. Fotografiile au fost postate în mediul virtual, iar fanii au apreciat imediat instantaneele.

Anamaria Prodan si-a iesit din minti dupa ce a vazut ultima imagine cu Laurentiu Reghecampf
Anamaria Prodan si-a iesit din minti dupa ce a vazut ultima imagine cu Laurentiu Reghecampf

Răspunsul tranșant venit de la Anamaria Prodan

Fotografiile au ajuns se pare și pe feed-ul celebrei impresare, iar Anamaria Prodan a avut imediat o replică tăioasă. Aceasta a ținut să le reamintească tuturor ceea ce regretă cel mai mult în această viață și pentru care acum își pune cenușă în cap.

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o a fost să pun pe piedestal oameni ce nu meritau nici să fie puși sub preș’, este mesajul publicat recent de Anamaria Prodan, pe InstaStory.

Cu toate că trece printr-un divorț dureros, Laurențiu Reghecampf pare că trăiește cea mai bună perioadă din viața sa. A devenit din nou tătic și a declarat sus și tare că își iubește actuala parteneră de viață, pe Corina Caciuc, care îl face pur și simplu fericit.

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, declara recent Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...