Anamaria Prodan și-a făcut fiul să plângă cu ce a spus despre Laurențiu Reghecampf. Totul s-a întâmplat în public, oamenii au rămas înmărmuriți

Badea Violeta 25.10.2021, 12:29

Anamaria Prodan a vorbit, din nou, despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf. După ce și-a auzit mama vorbind, Bebeto nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Care au fost cuvintele impresarei și cum au reacționat toți cei prezenți.

Laurențiu Reghecampf jr, marcat de divorțul părinților săi

Anamaria Prodan, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, a lansat sâmbătă, 26 octombrie, trei cărți. Două sunt autobiografice –  „Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, iar cea de-a treia este dedicată mamei sale, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan –  „Cântecul vieții mele”.

De la marele eveniment nu putea lipsi nici fiul celor doi soți, Laurențiu Reghecampf jr sau Bebeto, așa cum mai este cunoscut. Vizibil afectat de scandalul dintre cei doi părinți ai săi, băiatul a început să plângă când impresara a început să vorbească despre despărțirea de celebrul antrenor.

„Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”, a încercat să-l liniștească Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf jr, marcat de divortul parintilor sai
Laurentiu Reghecampf jr, marcat de divortul parintilor sai

„Acum nu mă mai doare nimic”

Extrem de zâmbitoare și încrezătoare în forțele proprii, celebra impresară a dezvăluit că a trecut peste durerea provocată de vestea că soțul său își dorește să își petreacă restul vieții alături de o altă femeie.

„Am învăţat să iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Mama mi-a apărut în vis şi mi-a zis să ridic capul sus şi să merg mai departe, să trec odată peste asta. Lui Laurenţiu îi urăm mult noroc în noua lui viaţă”, a spus Anamaria Prodan, la prima ieşire în public, după ce soţul său a anunţat că a introdus actele de divorţ.

Laurenţiu Reghecampf și-a văzut copilul doar 10 minute în 8 luni

Anamaria Prodan este foc și pară, deoarece Laurenţiu Reghecampf pare să fi uitat de propriul fiu. Cunoscuta impresară a dezvăluit că antrenorul de fotbal abia l-a mai văzut pe Bebeto în ultimele opt luni.

„În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el… Nu doresc nimănui, credeţi-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a precizat Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe