Anamaria Prodan a răbufnit la adresa primei soții a lui Reghecampf. ”Eu, să mă compar cu o cosmeticiană?”

Badea Violeta 21.10.2021, 18:57

Războiul dintre Anamaria Prodan și fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi încheiat. După ce Mariana Pfeiffer a acuzat-o că i-a făcut exact același lucru pe care Corina Bilcon i l-a făcut ei, celebra impresară nu a mai suportat și a ținut să-i dea replica primei soții a antrenorului.

Anamaria Prodan, replică acidă la adresa fostei partenere de viață a lui Laurențiu Reghecampf

După ce Anamaria Prodan a oferit câteva declarații despre începutul relației sale cu Laurențiu Reghecampf, fosta soție a antrenorului a simțit nevoia să intervină și să o contrazică pe celebra impresară.

Aceasta a spus, printre altele, că Anamaria Prodan ar fi fost, de fapt, amanta lui Laurențiu Reghecampf încă de când ei se aflau la începutul căsniciei.

Declarația a fost făcută după ce impresara a precizat în emisiunea lui Măruță că relația lor a început pe când el era despărțit de Mariana de doi ani. La auzul acestor acuzații, Anamaria Prodan a ținut să-i dea o replică acidă primei soții a lui Reghe.

„Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu.

Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană.

Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a spus Anamaria Prodan, citată de SpyNews.ro.

Anamaria Prodan, replica acida la adresa fostei partenere de viata a lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan consideră că Laurențiu Reghecampf este principalul vinovat pentru acest scandal

Anamaria Prodan îl învinovățește pe Laurențiu Reghecampf pentru scandalul în care se află. Celebrei impresare nu-i vine să creadă că încă soțul ei le permite amantelor și fostelor neveste să-i păteze imaginea.

„Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste sa-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi.

Păcat, căci Laurentiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de aceasta alegere a soțului meu, alegere ieftină care îl vor costa scump.“, a mai precizat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe