Anamaria Prodan dă de pământ cu amanta şi prima soţie ale lui Reghe. Ce urmăresc cele două, de fapt

Stan Filon, Maria Irina 22.10.2021, 18:51
Anamaria Prodan dă de pământ cu amanta şi prima soţie ale lui Reghe. Ce urmăresc cele două, de fapt

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf face acuzații grave la adresa impresarei Anamaria Prodan și pare chiar că se bucură de situația în care se află aceasta, fiind înșelată și părăsită de celebrul antrenor, care s-a și afișat deja cu o altă femeie! Mariana Pffeifer îi reproșează Anamariei Prodan că a făcut exact la fel, în urmă cu 15 ani, iar acum se întoarce roata. Cum îi răspunde celebra impresară, vedeți în rândurile de mai jos.

Anamaria Prodan dă de pământ cu amanta şi prima soţie ale lui Reghe

Este război deschis între femeile din viața lui Laurențiu Reghecampf. Fosta sa soție, actuala soție, dar și viitoarea soție se bălăcăresc în spațiul public, ajungându-se chiar la blesteme. Anamaria Prodan vorbește despre fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, dar și despre actuala iubită a lui și îl implică pe Dumnezeu în discuție și pedepsele divine. În plus, impresara spune că cele două rivale ale sale în amor vor doar puțină publicitate.

”Voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol. Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan? Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe. Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan da de pamant cu amanta si prima sotie ale lui Reghe
Anamaria Prodan da de pamant cu amanta si prima sotie ale lui Reghe

Fosta, actuala și viitoarea soție a lui Laurențiu Reghecampf, în război deschis

Anamaria Prodan recunoaște, într-un final, că infidelitățile soțului său durează ”de câțiva ani”, chiar dacă ea vorbea la superlativ despre partenerul său de viață și spunea că situația în familia lor este una de invidiat, unde curge doar lapte și miere.

„Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății. Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș. Le urez încă o dată baftă”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...