Anamaria Prodan, înşelată de Reghe imediat după ce s-au căsătorit. Cine este femeia care i-a fost amantă

Badea Violeta 22.10.2021, 15:20

Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul lui Laurențiu Reghecampf, de când s-a aflat că el și Anamaria Prodan vor divorța. Se pare că nu este pentru prima dată când antrenorul o înșeală pe actuala soție. Acesta ar fi călcat strâmb la puțin timp după ce a început o relație cu celebra impresară.

Cu cine a înșelat-o Laurențiu Reghecampf pe Anamaria Prodan

Tot mai multe detalii ies la iveală despre relaţia pe care au avut-o Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Imediat după ce s-a aflat că antrenorul se iubește cu Corina Bilcon, presa a explodat.

Presată de toate informațiile care au apărut în spațiul public, Anamaria Prodan a ieșit la rampă și a oferit declarații în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV.

Ulterior, fosta soţie a antrenorului, Mariana Pfeiffer, a ținut să o contrazică pe impresară și a făcut tot felul de dezvăluiri uluitoare. Printre altele, aceasta a spus că s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf când acesta era căsătorit cu Anamaria Prodan.

„Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania.

Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America.”, a declarat Mariana Pffeifer la Acasă TV.

Cu cine a inselat-o Laurentiu Reghecampf pe Anamaria Prodan
Cu cine a inselat-o Laurentiu Reghecampf pe Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer crede în karmă

Mariana Pfeiffer a precizat că roata se întoarce în cazul Anamariei Prodan. Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf spune că abia acum impresara va înțelege cum s-a simțit ea atunci când antrenorul i-a dat vestea că va avea un copil cu altă femeie, deși erau căsătoriți.

„Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu. Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: ‘Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună’.

A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil.

Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria Prodan este însărcinată.”, a mai declarat Mariana Pfeiffer la același post TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...