Anamaria Prodan s-a enervat și a început să-i dea afară. Decizia de ultimă oră

Anamaria Prodan s-a enervat și a început să-i dea afară. Decizia de ultimă oră

Anamaria Prodan s-a enervat după ultimul meci al echipei FC Hermannstadt. Trei jucători au fost puși pe liber, după ce li s-a mai dat o șansă de a convinge la sibieni.

Anamaria Prodan a început să dea afară jucătorii de la Hermannstadt

Doi mijlocași și un atacant au fost puși pe liber de FC Hermannstadt, după ce au ratat și ultima șansă de a convinge la echipa patronată de Anamaria Prodan. Mijlocașii Petrișor Petrescu și Lucian Dumitriu, ambii de 27 de ani, și atacantul Adrian Bălan, 30 de ani, au fost anunțați marți de antrenorul Ruben Albes că nu mai mai fac parte din lotul formației sibiene. Se pare că cei trei erau monitorizați de ceva vreme de conducerea formației sibiene și după ce li s-a mai dat o șansă în Gruia, la CFR – Hermannstadt 1-0, s-a produs despărțirea.

Asta pentru că niciunul dintre cei trei fotbaliști nu a reușit să-i convingă pe conducătorii grupării de pe Cibin că mai pot continua aici. Dacă Petrescu și Bălan au fost chiar titulari, în schimb Dumitriu a intrat în repriza secundă. Până astăzi, cei trei făceau parte din lotul lui Hermannstadt. Dar, antrenorul Ruben Albes le-a dat o veste proastă. Nu se va mai miza pe Lucian Dumitriu, Petrișor Petrescu și Adrian Bălan, iar aceștia nu vor mai face parte din lotul echipei FC Hermannstadt, scrie GSP.

Până acum, FC Hermannstadt a confirmat doar despărțirea de mijlocașul Lucian Dumitriu.

„Mulțumim pentru golurile spectaculoase, pentru ambiția din teren, pentru bunătatea ta și pentru că ne-ai fost alături la greu, dar și la bine, din liga a II-a până în Liga 1! A fost și va rămâne o călătorie frumoasă…

Astăzi A.F.C.Hermannstadt și mijlocașul Mihai Dumitriu au reziliat de comun acord înțelegerea contractuală.

Mult succes în carieră, Dumi! #RESPECT”, au scris sibienii pe pagina oficială de Facebook.

11 jucători puși pe liber de Hermannstadt

După despărțirile anunțate, numărul plecărilor de la Hermannstadt a ajuns acum la 11. S-ar putea ca numărul să fie și mai mare, dar asta depinde în mare măsură de modul în care vor decurge negocierile cu atacantul Yazalde Gomes Pinto, căruia i- s-a oferit un nou acord, și cu fundașul central Kevin Rimane, care mai are un an de contract, dar vrea să plece.

Totodată, sibienii au echilibrat balanța cu cele zece achiziții făcute, acoperind toate compartimentele. În privința restanțelor financiare, a lămurit situația unul dintre acționari, Claudiu Rotar.

Salariile s-au plătit săptămâna trecută. Mai avem restanțe pe două luni, dintre care una o vom achita în cursul acestei săptămâni”, a spus Claudiu Rotar.

După trei etape din actualul sezon al Ligii 1, FC Hermannstadt este pe locul 11, cu două puncte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI