Anamaria Prodan a rămas fără pistol. De ce i-au confiscat oamenii legii arma

Andrei Cezar 05.09.2020, 12:15
Anamaria Prodan a rămas fără pistol. De ce i-au confiscat oamenii legii arma

Anamaria Prodan este unul dintre cele mai excentrice personaje din fotbalul românesc. Este impresara unor fotbaliști valoroși din Liga 1, iar de câteva luni este și patroana echipei de fotbal FC Hermanstadt. Însă nu este pentru prima dată când soția lui Laurențiu Reghecampf alege să investească într-o echipă de fotbal de la noi. În urmă cu mai mulți ani devenea acționar majoritar la Universitatea Cluj, fapt ce a dus la o revoltă a fanilor ”șepcilor roșii”. Pentru a se apăra de furia lor a fost nevoie ca sexy-impresara să pună pistolul pe masă. Respectiva armă i-a fost confiscată recent de autorități, potrivit Cancan.

Anamaria Prodan a rămas fără pistol

Patroana echipe FC Hermanstadt a povestit, în cadrul unei emisiuni la ProSport Live întregul episod petrecut în urmă cu opt ani în biroul său de la Cluj, la scurt timp după ce devenise acționar majoritar la ”Universitatea”. 200 de suporteri furioși au intrat peste ea în birou să-i ceară socoteală, moment în care Anamaria Prodan a pus pistolul pe masă la intimidare.

„Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis «Care se apropie, vedem…».

Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie. Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am întrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim, dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută”, a povestit Anamaria Prodan, pentru ProSport Live.

Anamaria Prodan a rămas fără pistol. De ce i-au confiscat oamenii legii arma
Anamaria Prodan a rămas fără pistol. De ce i-au confiscat oamenii legii arma

De ce i-au confiscat oamenii legii arma

Anamaria Prodan deținea un pistolet marca Record, însă a rămas fără el în urma unui proces care are ca obiect ”confiscarea specială”. Potrivit legii, atunci când o persoană deține o armă este obligată să meargă o dată la trei ani pentru vizarea permisului. Ana nu a urmat pașii, așa că responsabilii de la arme și muniții i-au trimis citație, iar agenta de jucători a fost nevoită să se prezinte la Parchet, unde a dat declarație, apoi a lăsat arma în custodia Poliției.

Pentru a-și recupera pistolul, Anamaria Prodan este nevoită să facă un nou curs pentru folosirea armelor, în timp ce pistoletul ar rămâne pe mâinile unui armurier, pentru verificări timp de un an.

Urmăriți Impact.ro și pe