Antrenorul lui Hermannstadt a rupt tăcerea! Ce a dezvăluit despre relația cu Anamaria Prodan. „E obsedată”

Marian Cărăvan 28.08.2020, 17:52
Antrenorul lui Hermannstadt a rupt tăcerea! Ce a dezvăluit despre relația cu Anamaria Prodan. „E obsedată”

Ruben Albes a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a formației Hermannstadt, dar în cele din urmă sibienii s-au redresat și continuă și în acest sezon în Liga 1. Antrenorul spaniol a vorbit deschis despre obiectivele sale, viața la Sibiu și relația pe care o are cu Anamaria Prodan, în fapt patroana acestei echipe.

Ce a dezvăluit antrenorul lui Hermannstadt despre relația cu Anamaria Prodan

Ruben Albes este o prezență exotică la formația sibiană. Antrenorul în vârstă de 35 de ani a venit la Hermannstadt în timpul play-out-ului din sezonul trecut al Ligii 1, având obiectiv clar, salvarea de la retrogradare. Și și-a îndeplinit obiectivul. Reușea salvarea de la retrogradare chiar dacă FRF nu decidea trecerea de la 14 la 16 echipe în acest sezon competițional. Antrenorul spaniol este apreciat de suporteri. Aceștia l-au impresionat pe Ruben Albes pentru atașamentul lor față de echipă, chiar dacă nu pot fi prezenți pe stadion, din cauza pandemiei.

„Îmi sunt foarte dragi suporterii din Sibiu. La fiecare meci ne susțin din afara stadionului, încearcă să împingă echipa de la spate în orice moment. Cred că noi și fanii din oraș putem avea o conexiune foarte puternică, pentru a câștiga cât mai multe meciuri. Nu mi s-a întâmplat foarte des să fiu oprit pe stradă pentru poze, nu sunt atât de faimos”, a spus Ruben Albes.

Antrenorul lui Hermannstadt a vorbit deschis și despre relația cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan este o persoană foarte inteligentă și o prietenă apropiată. Este obsedată de muncă, vrea ca toate lucrurile să meargă bine”, a dezvăluit Ruben Albes, într-un interviu pentru Digi Sport.

Ruben Albes, ironizat după primul meci la Hermannstadt

Ruben Albes a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a celor de la Hermannstadt, 1-4 cu Viitorul, în deplasare, în play-out-ul ediției precedente a Ligii 1. Nu înfrângerea, ci ținuta antrenorului i-a dat prilejul lui Vivi Răchită, director de scouting la Astra Giurgiu, să-l ironizeze pe spaniol.

„M-am gândit că, fiind aproape de mare, a venit pe la un club de acolo. Parcă l-am văzut pe Enrique Iglesias în videoclipul «Bailando», desfăcut la cămașă așa. O imagine incredibilă, nu am mai văzut așa ceva.

M-am uitat la Premier League, la nemți, italieni, dar n-am văzut niciodată un antrenor desfăcut la cămașă până la buric. Eu cred că nu înțelege ce se întâmplă cu fotbalul românesc, cred că a venit în vizită pe aici. Măcar Miriuță era de-al nostru, era neaoș”, a spus atunci Vivi Răchită.

Născut la Vigo, pe 24 februarie 1985, Ruben Albes are deja zece meciuri oficiale pe banca echipei Hermannstadt: cinci victorii, trei egaluri și două înfrângeri.

Urmăriți Impact.ro și pe