Anamaria Prodan îi aduce acuzaţii grele lui Reghe. Şi-a abandonat antrenorul copilul? „L-a văzut 10 minute”

Andrei Cezar 13.10.2021, 17:09

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la un pas de divorț. Anunțul a fost făcut recent chiar de antrenorul Universității Craiova, în contextul în care noua lui iubită ar fi însărcinată și ar urma să nască la începutul anului viitor. Este limpede că în urma unui astfel de scandal, cel mai mult au de suferit copiii. Lucru care se observă și la fiul cuplului Prodan-Reghecampf. Laurețiu Jr. este extrem de afectat de tot ceea ce se întâmplă cu părinții săi mai ales că, în ultima perioadă, tatăl său pare că l-a abandonat.

Anamaria Prodan, acuzații grele la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Antrenorul Universității Craiova a tranșat subiectul divorțului de Anamaria Prodan. În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a intentat deja proces pentru a se despărți de soția sa.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.

Anunțul său vine în contextul cu doar o zi înainte apăruseră informații potrivit cărora iubita lui, Corina Bilcon, o tânără de 29 de ani din Deva, ar fi însărcinată. Este limpede, așadar, că Reghe își dorește ca întreg scandalul să fie aplanat până în momentul nașterii noului său copil.

Băiatul pe care Reghecampf îl are din căsnicia cu Anamaria Prodan, Laurenţiu jr (13 ani), este cel mai afectat de întreg scandalul în care părinții săi sunt implicați. Bebeto, așa cum îl alintă cunoscuții, a fost întotdeauna un liant între mama și tatăl lui, și a spus mereu că îl idolatrizează pe Reghe.

La scurt timp după ce a aflat că întreaga poveste a divorțului este adevărată, pe pagina de Instagram a lui Bebeto a apărut un mesaj tulburător la adresa tatălui său: „Ai murit pentru mine. Forever (n.r. – pentru totdeauna)“.

Mesajul a fost preluat și de mama adolescentului pe Instastory, însă Bebeto a revenit și a șters postarea inițială, spunând că i-a fost spart contul și recuperat ulterior.

Anamaria Prodan ii aduce acuzatii grele lui Reghe. Si-a abandonat antrenorul copilul?
Anamaria Prodan ii aduce acuzatii grele lui Reghe. Si-a abandonat antrenorul copilul? „L-a vazut 10 minute”

”În 8 luni, Reghecampf l-a văzut 10 minute”

Anamaria Prodan a explicat prin ce trece fiul său în ultima perioadă și cât de afectat este de povestea în care, fără să vrea, este implicat și el.

În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

În lunile de vară, când scandalul era abia la început, Laurențiu Jr. a demonstrat un curaj deosebit pentru un copil de 13 ani, când atacurile curgeau în cascadă asupra părinților lui. Ca un adevărat bărbat în devenire, Bebeto a pus piciorul în prag și s-a ”luat la trântă” cu cei care spuneau încă de atunci că antrenorul Craiovei are o relație extraconjugală și că vrea să divorțeze.

Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. (…)

Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor”, spunea ”Bebeto”, în vară.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe