Anamaria Prodan vrea să îl lase pe Reghecampf fără bani. Ce avere este în joc

Andrei Cezar 13.10.2021, 13:32
Anamaria Prodan vrea să îl lase pe Reghecampf fără bani. Ce avere este în joc

Anamaria Prodan își joacă tare ultima carte înaintea divorțiului de Laurențiu Reghecampf. Femeia de afaceri este hotărâtă să îi dea lovitura de grație soțului său și să îi ia o mare parte din averea de aproape 100 de miliaone de euro pe care cei doi au făcut-o împreună. Pentru acest lucru, sexy-impresara și-a angajat unul dintre cei mai buni avocați.

Anamaria Prodan, război cu Laurențiu Reghecampf pentru averea de 100 de milioane de euro

Anamaria Prodan a primit lovitură după lovitură în scandalul legat de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Mai întâi a aflat din presă că soțul ei urmează să fie din nou tătic cu iubita pe care o are, ca mai apoi să îi fie transmis, tot prin intermediu unei publicații, chiar de către Reghecampf că acesta a depus deja actele pentru divorț.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.

Rănită, femeia de afaceri nu își plânge însă de milă. Chiar dacă își iubește în continuare soțul, așa cum de multe ori a mărturisit, Anamaria Prodan se pregătește totuși de marele ”război” cu Reghe în instanță. Impresara nu pare dispusă să cedeze nici măcar o părticică din averea care i se cuvine, iar pentru a fi sigură de un câștig răsunător, Anamaria a apelat la unul dintre cei mai buni avocați din domeniu. Este vorba de Don Schiller, cel care a reprezentat-o și pe Juanita Jordan, în divorţul de Michael Jordan, legendarul star din NBA.

Anamaria Prodan vrea sa il lase pe Reghecampf fara bani. Ce avere este in joc
Anamaria Prodan vrea sa il lase pe Reghecampf fara bani. Ce avere este in joc

”De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea de împărțit o avere fabuloasă de aproape 100 de milioane de euro.

Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numeşte Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ţine de imaginea şi de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu şi nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni! De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu, Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei şi voi face tot ce îmi stă în putinţă să-i ţin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectaţi psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Potrivit presei, antrenorul echipei FCU Craiova are o relație de ceva timp cu Corin Bilcon, o tânără de 29 de ani din Deva. Cei doi s-ar fi cunoscut la Dubai, iar blondina i l-a furat practic pe Reghe de sub nas Anamariei Prodan.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată, iar la începutul anului următor urmează să nască.