Când a aflat, de fapt, Anamaria Prodan că Reghe vrea să divorţeze. Ce durere pentru impresar

Andrei Cezar 13.10.2021, 11:15
Când a aflat, de fapt, Anamaria Prodan că Reghe vrea să divorţeze. Ce durere pentru impresar

Telenovela divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. După ce antrenorul echipei CSU Craiova a anunțat că a depus actele pentru divorț, soția sa a declarat că refuză să se despartă de el și că acesta s-ar afla într-o ”nebuloasă” în care ”nu mai știe nici ce declară, nici ce face”.

Când a aflat, de fapt, Anamaria Prodan că Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze

În ziua în care a apărut informația potrivit căreia noua sa iubită este însărcinată, Laurențiu Reghecampf a făcut un anunț devastator pentru Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova a declarat că a depus deja actele de divorț.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.

Anamaria Prodan nu fusese anunțată, în prealabil, de soțul ei despre intențiile sale. Sexy-impresara a mărturisit că a aflat despre decizia lui Reghe de la un prieten care a citit declarațiile acestuia din ziar.

Am văzut și noi aseară declarația din ziar a soțului. Ne-a citit-o un prieten drag. În direct, așa, fiindcă atunci apăruse, de câteva secunde. Sinceră să fiu niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Nu știm adevărul. Toată familia este puțin bulversată, pentru că nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna, dar o să le descurc încet încet. Încă mai am niște oameni foarte adevărați care țin la mine și știu în 17 ani cam cât am luptat”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cand a aflat, de fapt, Anamaria Prodan ca Reghe vrea sa divorteze. Ce durere pentru impresar
Cand a aflat, de fapt, Anamaria Prodan ca Reghe vrea sa divorteze. Ce durere pentru impresar

Anamaria Prodan despre iubita lui Reghe: ”Întrebați-l pe el dacă știe de trecutul tumultuos al ei”

Cât despre Corina, bruneta misterioasă cu care Reghecampf ar avea o relație, Anamaria Prodan spune că nu o cunoaște și nici nu își dorește să audă de existența ei.

Și ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, să… nu știu. Spuneți-i altcuiva! Spuneți-i soțului sau cuiva. Dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș.”

Întrebați-l pe Reghecampf dacă știe. Dacă știe de trecutul tumultuos, eu știu?! Nici măcar nu știu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viața asta. N-o cunosc, nu bat femeile din oraș, n-am văzut femei lângă soțul meu. Probabil că este o chestie din asta și soțul meu este într-o nebuloasă, de nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic”, a spus Anamaria Prodan pentru Știrile Kanal D.