S-a aflat tot. Ce a spus Oana Zăvoranu când Pepe semna actele de divorț. „Este penibil. Nu te mai spală nimeni”

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 09.02.2021, 13:12
S-a aflat tot. Ce a spus Oana Zăvoranu când Pepe semna actele de divorț. „Este penibil. Nu te mai spală nimeni”

Oana Zăvoranu este o prezență constantă în viața lui Pepe, deși cei doi nu mai formează un cuplu de ani buni. Fie că a fost vorba despre anunțul mariajului cu Raluca Pastramă sau de cel al divorțului, Oana și-a spus mereu părerea, completând cu informațiile pe care le cunoaște despre artist după căsnicia de 5 ani a celor doi foști parteneri. Acum, Oana Zăvoranu a uimit cu reacția sa în timp ce Pepe semna actele de divorț.

Oana Zăvoranu, o prezență constantă în viața fostului său soț

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio în mod oficial luni, pe 8 februarie, în fața notarului. După opt ani de căsnicie și două fetițe minunate, Rosa și Maria, cuplul a decis să pornească pe drumuri separate. Totuși, prima soție a artistului, Oana Zăvoranu, a fost o prezență constantă în viața fostului său soț, comentând adesea anunțurile sau noutățile din căsnicie. Nici vestea divorțului nu a scăpat neanalizată de către frumoasa brunetă, care a vorbit cu ironie despre faptul că Pepe a ajuns din nou la divorț.

Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate, declara Oana pentru Antena Stars după ce Pepe a anunțat că divorțează.

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după un mariaj de opt ani
Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după un mariaj de opt ani

Ce spunea Oana Zăvoranu când Pepe semna actele de divorț

Căsnicia lui Pepe pare să nu mai reprezinte un punct de interes pentru divă, care nu a mai făcut nicio remarcă la adresa fostului său partener și noului său statut de burlac. Oana Zăvoranu se ocupa de noul episod al emisiunii pe care o prezintă online în timp ce Pepe semna actele de divorț. Vedeta este extrem de activă în ultima vreme în mediul online, unde a reușit să își formeze o adevărată comunitate care îi urmărește comentariile acide la adresa diferitelor persoane publice din România. Oana și-a anunțat fanii despre filmarea noului episod printr-un clip postat pe internet, pe contul său de Instagram.

Este penibil! Nu te mai spală nimeni!, susținea vedeta în descrierea noului său episod de vlog, pe care îl filma în timp ce Pepe se afla în fața notarului, semnând actele de divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...