Anamaria Prodan a dat cărțile pe față. Ce a mărturisit despre scandalul cu Dan Alexa. Adevărul a ieșit la iveală

Andreea Bisinicu 06.11.2020, 20:28
Anamaria Prodan a dat cărțile pe față. Ce a mărturisit despre scandalul cu Dan Alexa. Adevărul a ieșit la iveală

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față. Ce a mărturisit despre scandalul cu Dan Alexa. Adevărul a ieșit la iveală. Ce se întâmplă acum între vestita femeie de afaceri și fotbalist.

Ce a mărturisit Anamaria Prodan despre scandalul cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față despre scandalul cu Dan Alexa. Cea mai titrată impresară sportivă din România a dezvăluit care sunt, realmente, dedesubturile scandalului cu celebrul antrenor, scandal care a zguduit lumea fotbalului.

Anamaria Prodan a mărturisit, într-un interviu pentru playtech.ro, că nu pleacă urechea la tot ce spune despre ea și că scopul ei este să rămână o legendă în lumea fotbalului din România.

„Eu nu am avut niciun scandal cu Dan Alexa, sunt singura femeie din lumea fotbalului din România sau singura care contează, care există și care face performanță. Nu m-a interesat niciodată gura lumii pentru că provin dintr-o familie de milionari, familia mea a tot fost vorbită, comentată, urmărită de toată lumea. Mama mea, una dintre cele mai mari artiste ale României, s-a confruntat și ea cu aceleași mitocănii, golănii, dar niciodată nu s-a uitat în stânga, în dreapta sau în spate. M-a învățat să merg doar înainte. Așa că nu iau în seamă pe absolut nimeni. Bârfe vor fi în viața mea până o să închid ochii și după ce o să închid ochii. Dacă vedeți că până și de Eminescu la atâția ani de la moarte tot se vehiculează cu cine a trăit, ce a făcut, așa e când ai valoare. Eu îmi doresc să rămân o legendă.”, a spus Anamaria Prodan pentru Playtech.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz si din lumea fotbalului romanesc
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz si din lumea fotbalului romanesc

Ce spune Anamaria Prodan despre zvonurile cum că ar divorța de Laurențiu Reghecampf

Impresara Anamaria Prondan a răspuns la cele mai arzătoare întrebări. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Dan Alexa? De ce i-a dat acea palmă, atunci, în vestiar? Femeia de afaceri a fost acuzată, la vremea respectivă, că ar fi geloasă pe iubita antrenorului Dan Alexa:

„Cât despre scandalul cu Dan Alexa, eu sunt o fire vulcanică, de la oamenii la care țin am pretenții foarte mari. Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională. Despre divorț niciodată nu s-a pus problema ca eu să divorțez de soțul meu. Noi ne iubim în fiecare zi și mai mult. De acolo de unde suntem noi acum în zgârie nori nu putem pleca capul la acești oameni care au micimea lor, frustrările lor pentru că amețim. Nici prima dată când am divorțat nu am simțit să am divorțat, a fost doar o separare de primul meu soț. Cuvântul divorț mi se pare foarte urât și nu-l am în vocabular. Și fostul meu soț a rămas cel mai bun prieten al meu.”, a declarat soția lui Laurențiu Reghecampf pentru Playtech.

Urmăriți Impact.ro și pe